Što vaša omiljena kava govori o vašem stilu?

 

KAVA-STIL-GOURMET-STILSKI-TRIKOVI-MODA

Način na koji uređujemo naš radni stol, dom, ali i šalica iz koje ispijamo topli napitak puno govore o našem stilu.


Pokazuje naše preferencije, ljubav prema određenim stilskim razdobljima i pojedinim etapama. Slično je i s kavom s kojom započinjete dan ili punite baterije na pauzi.


Arome koje birate i dodaci koji su neizostavan u kreiranju kave koja će razveseliti sva vaša osjetila, može biti odlična uvertira u vaš modni dnevnik. 

CRNA KAVA


Ako vaša jutra započinjete s crnom kavom, velika je vjerojatnost da preferirate jednostavnost i klasiku, kako u odabiru omiljenog kofeinskog napitka, tako i u šalici iz koje ga ispijate, ali i u ormaru. Vaš stil je minimalistički, klasičan, a kada zaželite unijeti dozu iznenađenja u kombinacije igrate na kartu odvažnijih krojeva, tekstura ili materijala. Baš kao i vaša kava, vaše stilske jednadžbe ostavljaju snažan dojam uz tek par ključnih sastojaka. 

KAVA S MLIJEKOM

Volite opuštenost, ali i igru s okusima, bojama i materijalima. Kroz svoje modne odabire pokazujete da ste modni znalac koji se ne libi kombinirati više boja, uzorci su zastupljeni u vašoj ljetnoj i zimskoj garderobi, a nerijetko dobijete komplimente za odabir modnih dodataka koji spajaju urbanost i cool izgled. 

CAPPUCINO

Volite nježne arome koje će sigurno oduševiti svako nepce. I vaš ormar je prepun klasika koje nosite već godinama poput kaputa boje devine dlake, savršeno krojenog blejzera ili male crvene haljine. Romantičnu stranu redovito pokazujete kroz odabir nijansi koje nosite u svakodnevnim kombinacijama, kao i artikle obogaćene mašnama, čipkom ili izrađenima od najmekše svile. 

KAVA S OKUSIMA


Volite eksperimentirati i isprobati nove okuse, a odavno već znate i kako pripremiti doma popularnu Starbucks kavu s karamelom? Vi ste modni kameleon! Pratite trendove, volite se igrati s modom i spajati nespojive komade zajedno. Street style fotografije vječna su vam inspiracija, a vaši outfiti unikatni i posebni!

bonjour.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar