Boja kuvanog vina: Raskošna, topla, bogata i privlačna... Jednostavno, trendy boja kose ove sezone!


Veoma raskošna, topla, bogata i privlačna, boja kuvanog vina, koja je zapravo tamnija verzija crvene boje sa ljubičastim podtonovima, veoma je popularna ove sezone i, zapravo, možemo reći kako je i idealna za hladne zimske dane.

Ona se veoma dobro slaže sa skoro svakim tenom, a evo i kako izgleda.

Nezaobilazni paž

Paž frizure veoma su popularne i moderne, a ukoliko želite da i ove zime izgledate fantasično te da se istaknete u odnosu na masu, onda birajte boju kuvanog vina.

Duži paž


Često ćete čuti za frizuru koja se naziva lob, a ovdje je riječ o ničemu drugom do malo dužoj verziji popularne paž frizure.

Pramenovi

Ukoliko baš niste spremne za ovo “zimsko crvenilo” odnosno ukoliko niste sigurne kako će vam boja kuvanog vina pristajati, jedan od odličnih načina da je ipak nosite jeste da se odlučite za pramenove.

Crveno na crveno

A pramenovi su zgodni za sve boje kose pa čak i ako ste prirodno riđokosa dama. Štaviše, pramenovi boje kuvanog vina samo će obogatiti već postojeću boju.

Talasasto, talasasto…

Nježno i blago uvijeni vrhovi kose mogu napraviti svu potrebnu razliku pa tako od sasvim obične dobijate odličnu frizuru. A boja kuvanog vina vašoj kosi (ali i cjelokupnom stajlingu) dodaće notu raskoši.

Duža varijanta


Opet, možete se odlučiti i da samo jedan dio kose ofarbate u ovu popularnu boju, mada je najbolje da to bude donji dio. U ovom slučaju, korijen i par centimetara od korijena ostaju netaknuti.

Duga

Duga kosa može biti malo teža za održavanje, ali je ona uvijek i najprivačnija. Fantastična za mnogobrojne i svakodnevne frizure, duga kosa u boji kuvanog vina izgleda fenomenalno.

Sjaj u travi

Naravno, ono čemu uvijek težimo jeste svilenkasta kosa sa prekrasnim sjajem. To se može postići na više načina, a boja kuvanog vina kosi daje savršen odsjaj.

Crveno na crno

Boja kuvanog vina odlična je za sve tipove kose, ali nemojte misliti da je ne možete imati ukoliko je vaša boja kose crna. Štaviše, veoma lako je postići ovu nijansu te nećete morati često posjećivati salon da biste u tome uspjele.

Divlji kesten


Osim crne, ova boja savršeno “ide” i kod brineta, bez obzira da li je riječ o tamnijoj ili svjetlijoj nijansi smeđe boje.

Pola-pola

Odlična opcija ukoliko vam je cilj da imate veoma zanimljivu frizuru i stajling. Gornji dio ostaje znatno tamniji u odnosu na donji i to i jeste ono što ovu frizuru ističe.

Kovrdže

Eh, vječna želja i dilema: žene sa prirodno kovrdžavom kosom radije bi imale prirodno ravnu kosu i obrnuto – dame koje imaju ravnu kosu obično će uvijek reći kako bi više voljele da im je kosa kovrdžava. Bez obzira da li je riječ o ravnoj ili kovrdžavoj, boja kuvanog vina odlično stoji svakom tipu i obliku kose.

Stepenasto

Stepenaste frizure zaista su zgodne, bez obzira na godine. Ukoliko se kosa pravilno stilizuje, onda vam ova frizura može pomoći i da na najlakši način prikrijete određene nekostatke na licu.

Talasasti dugi paž

U suštini, vi ne morate da skraćujete kosu kako biste imali klasičnu verziju paž frizure (ili onu malo dužu). Dovoljno je da samo stilizujete kosu pravilno i uspjećete u toj namjeri.

Tamno vino

Na kraju, još jedna verzija ove predivne boje, a koja je i malo tamnija u odnosu na druge nijanse. Veoma je privlačna, a odgovara baš svakom tenu i teksturi kose.
minimagazin.info

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...