Uvjeti korištenja

wallpaper_journal_lifestyle_beauty_fashion_world_travel_love_family_food_fitness_healthy

Dobro došli na portal JOURNAL DE LUXE!


Lifestyle magazin koji se voli i kojem se vraćaš svaki dan! Pozitivan stav, kreativnost i inspiracija su naša misija, a kvalitetne, zanimljive i korisne priče, koje ćeš dijeliti sa dragim ljudima, naš osnovni cilj!

 

Objavama nastojimo prenijeti novosti i upoznati vas sa novitetima iz svih područja života, svijeta ljepote, mode i uređenja doma.

Olakšavanje svakodnevice korisnim savjetima na portalu koji će porodični život učiniti bogatijim i maštovitijim te isticanje zdravog načina življenja savjetima stručnjaka, ali i prijedlozima recepata.

 

Pažljivo pročitajte Uvjete korištenja prije nego što počnete koristiti našu web-lokaciju.

 

Korištenjem bilo kojeg dijela portala journaldeluxe247.com automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti pročitali i razumjeli.

 

Portal Journal de Luxe ne garantuje za tačnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama. Informacije sadržane na portalu nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.Informacije objavljene na ovom portalu su općeg karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom. Ukoliko vam treba stručan savjet, preporučujemo vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 

Sve sadržaje portala JOURNAL DE LUXE koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Sav sadržaj na portalu je izričito informativnog karaktera. Portal nije odgovoran za učinak koji sadržaj portala ima ili bi mogao imati na korisnike. Portal nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj. Portal nije odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

 

Vlasnik nije odgovoran korisniku ni trećim osobama za imovinsku, neimovinsku ili bilo kakvu drugu štetu koja je nastala upotrebom ovog portala. U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje portala od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica.

 

Prihvaćanje odricanja od odgovornosti je preduvjet korištenja portala JOURNAL DE LUXE za sve korisnike portala.

 

VANJSKI LINKOVI

 

Portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Svaki link je provjeren zbog mogućih malicioznih web sadržaja prije objave, no ne možemo garantirati njegovu kvalitetu i sigurnost u kasnijem vremenu. Saznate li da ti linkovi vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili policom privatnosti, obavijestite nas o tome kako bismo te linkove mogli ukloniti. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal se oslanja na načelo poštene uporabe.

 

AUTORSKA PRAVA

 

Sadržaje objavljene na Journal de Luxe dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za lične i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite saglasnosti vlasnika portala. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na portalu, što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

 

Gotovo svi članci koji su preneseni s drugih stranica i portala, preneseni su uz dozvolu autora ili uz dozvolu određenog portala na kojem je članak objavljen te za njihovo daljnje prenošenje na vaše stranice ne možemo mi dati dozvolu. Preporučamo da sami kontaktirate autora ili barem ako s našeg portala prenosite sadržaj koji smo mi prenijeli s drugog izvora, obavezno navedite originalni izvor i autora, a po želji u nastavku navedite “prenosi: www.journaldeluxe247.com ”.

 

Ukoliko smatrate da smo povrijedili vaše autorsko pravo, ispričavamo se i molimo vas da nam to javite kako bi članak ili uklonili ili dodali vaše ima kao autora.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

Privatnost i sigurnost posjetitelja portala nam je vrlo važna i vrlo ozbiljno shvaćamo zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

 

AUTORI SURADNICI I KOLUMNISTI

 

Autori članaka svoje članke daju dobrovoljno u objavu te ne mogu tražiti brisanje sadržaja ukoliko se odluče na prestanak suradnje. Smatramo da su autori članaka u potpunosti upoznati s ovom činjenicom, da je razumiju u cijelosti i da je prihvaćaju.

 

Navođenja u autorskim člancima osobna su mišljenja autora i ne odražavaju, odnosno nisu nužno i stajališta vlasnika portala.

 

RAD PORTALA

 

Trudimo se da ne dolazi do prekida u radu portala. Nismo odgovorni za otežan prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Tehničke poteškoće u radu samog portala ćemo pokušati ispraviti u što kraćem roku.

 

Smatramo da su korisnici portala (čitatelji, autori članaka i svi ostali korisnici) upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

 

Posljednja izmjena Uvjeta korištenja: 16.novembar 2021.godine