Ne očekuj od Nove godine više nego što si sam spreman dati!

 

Ne očekuj od Nove godine više nego što si sam spreman dati jer niti jedna čarolija nije se dogodila sama od sebe.

Tu je uvijek bio netko tko je pokrenuo stvari, pripremio teren, napravio onaj dio kojega nitko nije vidio a koji je zapravo najbitniji u svemu. Ne očekuj da će Nova godina biti ispisana samo lijepim i pozitivnim tonovima, bit će u njoj mnogo stvari koje nećeš moći prihvatiti ali tu su da naučiš rasti, sazrijevati, postati bolja i odgovornija osoba.

 

Ne očekuj od Nove godine neke leptiriće u stomaku, idealno posložene stvari, život u izobilju, očekuj mnogo pogrešaka kao što je bilo i do sada, ali više nemoj očajavati nad njima, brzo ih sebi oprosti i shvati ih kao lekciju koja te vodi dalje. Ne očekuj od Nove godine promijenjene ljude, poboljšanu verziju svoga partnera, prijatelja ili kolege s posla, jedino što je potrebno da očekuješ a to je krvav rad na sebi.

 

Ne očekuj od Nove godine hrpu revolucionarnih odluka koje ćeš danonoćno primjenjivati kroz slijedeću godinu dana, već potrudi se da makar jedna realna odluka dnevno promijeni tvoju svakodnevnicu, ne očekujući neke bombastične promjene preko noći. Ne očekuj od Nove godine neka fascinantna otkrića i nevjerojatne spoznaje, jedino što možeš je učiniti da makar malo više upoznaše sebe, onu najveću enigmu cijeloga svemira.

 

Tek kada tako počneš razmišljati o Novoj godini počet će se slagati stvari na svoje mjesto, nov početak bit će obojan sjajnom lepezom pozitivnih misli i osjećaja. I kada bi mogao poželjeti samo jednu želju za Novu godinu onda poželi da tvoja nutrina više ne bude ozračena hrpom onih negativnih misi koje se roje po tvojoj glavi od jutra do večeri, već onim pozitivnima koje jedine imaju moć život učiniti onakvim kakvim ga želiš i zaslužuješ.

valusterapija_mario-žuvela_motivacija_osobni-razvoj_poruka-dana

MarioŽuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...