Prljavo ružičasti komadi za sve prilike


Iako smo navikli da su krojevi, odnosno dizajn, ono što donosi nove trendove, boje su također podložne brojnim utjecajima, no usprkos tome mogu se izdvojiti neke koje su uvijek sjajan izbor jer donose prepoznatljiv klasični potpis. Prljavo ružičasta nijansa ili svjetlo roza divna je sinergija elegancije, ležernog i opuštenog stila, ali i ženstvene modne note, stoga ako već nemate, garderobu svakako nadopunite pokojim komadom u ovoj posebnoj nijansi!

Kao što smo naglasili, prljavo ružičasta boja iznimno je profinjena, no u svojoj srži donosi i zaigrane djeliće koji su savršeni za kreiranje brojnih kombinacija. Govorimo li o dnevnim varijantama ova boja odlično izgleda u kombinaciji s neobaveznim jeansom nešto ležernijeg kroja. Primjerice, culottes model hlača i tanji prljavo ružičasti džemper u tren oka kreirat će prepoznatljiv pariški chic, dok uz korištenje ključnih detalja outfit u potpunosti možete prilagoditi vlastitom stilu i osobnosti. Što se tiče kombiniranja suknji i haljina, prljavo ružičasta sjajno pristaje spomenutim odjevnim predmetima te ostavlja velik prostor za modno poigravanje i eksperimentiranje s različitim stilovima. Iako je ova nijansa nježna i suptilna, može biti i poprilično statement kombinirate li ju s nešto zagasitijim i upečatljivijim bojama kao što su bordo, smaragdno zelena ili ljubičasta. Stylish color blocking s prljavo ružičastom je kao stvoren za sve oni koji žele nešto drugačiji izgled, no s decentnom 'vibrom', pa možete biti sigurni da odabirom spomenute nijanse jednostavno ne možete pogriješiti.

Budući da su pred nama neizvjesni dani, ali i nada da će sve ovo što prije biti iza nas, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih prljavo ružičastih komada iz aktualne ponude omiljenih brendova koje već danas možete naručiti online iz udobnosti vlastitog doma!








fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...