Selena Gomez progovorila o psihičkim problemima, pronalasku lijekova i povratku glumi


selena-gomez
Američka pjevačica i glumica Selena Gomez je odlučila da nekoliko dana prije objave dugoočekivanog albuma “Rare” govori o svemu kroz šta je prošla da bi dosegnula mir i stabilnost.

Selena nikada nije sakrivala ovakve stvari, te je uvijek otvoreno zagovarala da je važno pričati o psihičkim problemima. U svom razgovoru za WSJ Magazin ova 27-godišnjakinja je govorila o uspjesima i padovima u karijeri.

“Imam nisko samopouzdanje, to je nešto što konstatno pokušavam popraviti. Ali sad se osjećam jačom jer sve više shvatam i učim o tome kako psiha funkcioniše”, rekla je između ostalog, dodavši kako se ranije često izolovala od prijatelja jer se nije osjećala dobro.

Pjevačica kaže kako je sada svjesna da ima psihičkih problema: “I to je veliko olakšanje saznati. Shvatila sam da postoji način da nađem pomoć, kao i da postoje ljudi kojima mogu vjerovati. Počela sam piti prave lijekove i život mi se u potpunosti promijenio i krenuo na bolje”.

Selenu su fanovi upoznali kroz seriju “Wizards of Waverly Place”, a ona kaže kako bi se voljela vratiti na velike i male ekrane.

“Žarko želim snimati filmove i serije. Nastavit ću odlaziti na audicije i čekati da se pojavi prava stvar za mene”, kazala je.

Naposljetku, razgovor je zaključila komentarišući svoj predzadnji singl “Lose You to Love Me” za koji se dugo govorilo da je posvećen njenom bivšem dečku Justinu Bieberu. U intervjuu je objasnila kako je spremna da nastavi dalje.

“Trebam vrijeme za sebe. Volim otići u svoju sobu na kraju dana, tada smo tu samo moj pas i ja. Obučem pidžamu i legnem na krevet. Slobodna sam već dvije godine i to mi je sasvim uredu”, kaže.
zene.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!