5 feng šhui predmeta u domu koji će vam doneti sreću u 2020. godini


feng_shui-dom-sreca-2020_godina
Doprinosi uspehu i prosperitetu u svim oblastima života, pa se morate stalno okruživati potrebnim stvarima u kući. Proverite spisak: da li je sve na mestu?

Aromatični predmeti

Mirisi izuzetno utiču na naš život, jer evociraju određene emocije i stvaraju atmosferu. Pored toga, ovo je jedan od najlakših načina da unesete pozitivne promene u svoj život. Da biste to učinili, koristite mirisne sveće ili eterična ulja koja volite.

Ogledalo

Ovaj predmet je obdaren mističnim osobinama i smatra se vozilom energije. Dakle, prema propisima kineskih mudraca, bolje je postaviti ogledalo tamo gde neće odražavati prozor ili ulazna vrata, jer u suprotnom pozitivni Ki nikada neće ući u kuću. A ako amuleti stoje naspram ogledala, onda će se dobar uticaj povećati.

Lampa

Svetlost je stimulator energije, koju personifikuje element vatre. Stoga, ako kući nedostaje prirodni izvor svetlosti, morate nabaviti dodatne uređaje. Učinite svoj izbor u obliku lustera i svetiljki okruglog oblika: ovo će vam pomoći usmeriti protok Ki energije u pravom smeru.

Organizator

Stvari na svojim mestima privlače zdravlje i dobrobit porodice. Nije ni čudo što kažu da jednom u dva do tri meseca treba baciti sve nepotrebno da biste očistili prostor. Usput, posebni ormarići za odlaganje predmeta pomoći će vam da uredite svoju kuću.

Biljke

Sobno cveće u unutrašnjosti pomoći će postizanju duhovne harmonije i aktiviranju energije prostora. Sledite njihovu lokaciju: bolje je staviti biljke na ormaru dalje od mesta odmaranja, jer se u cvetnom tlu neprestano događaju procesi propadanja.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!