Pripremite najkremastiju toplu čokoladu koja će uljepšati druženja doma


Sve što nedostaje vašem opuštajućem nedjeljnom poslijepodnevu uz čitanje ili film jer zasigurno topli napitak za idealni jesenski scenarij.

Srećom, mi smo pronašli super jednostavni način za pripremu tople čokolade koja će teksturom i primamljivim ukusom uljepšati vaše odmaranje.

Sve što vam treba je čokolada (očekivano) i mlijeko, kao i dodaci po želji uz koje volite piti svoju toplu čokoladu, a recept koji će vas nagovoriti da ju idete pripremiti već ovog trenutka, otkrijte u nastavku.

SASTOJCI:
150 g čokolade
250 ml mlijeka 
PRIPREMA
Nasjeckajte omiljenu čokoladu (naša je sa što većih postotkom kakaa) i stavite ju da se otopi u mikrovalnoj uz miješanje nakon svakih 20 sekundi dok se čokolada u potpunosti ne otopi. Naravno, svoju nasjeckanu čokoladu možete otopiti i na pari.
Za to vrijeme zagrijte mlijeko do trenutka kada se u uglovima posude počnu pokazivati sitni mjehurići (nekoliko trenutaka prije nego što mlijeko zavri) i dodajte svoju otopljenu čokoladu u mlijeko.

Uz miješanje pričekajte nekoliko desetaka sekundi dok se cijela smjesa ne sjedini i svoju otopljenu čokoladu servirajte uz šlag, kekse, kokos, marshmallows ili druge dodatke koje volite u svojoj čokoladi.

Cheers!

Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...