Organizujte doma savršen novogodišnji party


nova_godina-new_year-party
Još jedna godina bliži se svome kraju. Tijekom cijelog prosinca smo uživali u blagdanskoj atmosferi, Božić smo proslavili u krugu svojih najmilijih i sad se već polako pripremamo za najluđu noć u godini. Mnogi su već isplanirali gdje će ispratiti Staru i dočekati Novu godinu. Neki će tako otići na putovanje, drugi će se zabavljati na brojnim lokacijama u gradu, a mnogi će završetak još jedne godine proslaviti u kućnoj atmosferi. Što vam sve treba za savršen novogodišnji party kod kuće, pročitajte u nastavku.

RASKOŠNE DEKORACIJE 
nova_godina-new_year-party
Za stvaranje novogodišnje party atmosfere kod kuće najvažnije je da prigodno dekorirate stan. Sve dekoracije koje se iskoristili za Božić mogu ostati, a blagdanski ugođaj pojačajte s još lampica. Njih možete postaviti svugdje po interijeru kako bi se u svakom kutku osjećala slavljenička atmosfera. Iskoristite i ostale svjetlucave dekoracije poput kuglica i svijeća. Kuglicama ukrasite prazni prostor na zidu, a svijeće možete postaviti u predimenzionirane staklene posude koje će na novogodišnjem stolu izgledati posebno čarobno. Ne zaboravite ni na balone, prskalice i ostale detalje kojima ćete upotpuniti party atmosferu.

ZALOGAJI ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ 
nova_godina-new_year-party
Kad je hrana za novogodišnji party u pitanju, ne treba komplicirati. Najbolje je pripremiti jednostavan finger food poput plate sa sirevima, gotovih zalogaja od lisnatog tijesta, mini sendviča i grickalica. Sigurno vam je ostalo još božićnih kolačića pa i njih možete poslužiti. Nemojte zaboraviti prigodno dekorirati stol. Uskladite ubruse i stolnjak s posuđem, a konfetama, šljokicama i ostalim blagdanskim dekoracijama ukrasite stol. Čaše za šampanjac neka budu spremne za nazdravljanje u ponoć.

NEKA VEČER PROTEKNE U DOBROM RASPOLOŽENJU 
nova_godina-new_year-party
Kad su u pitanju novogodišnji partyji (kao uostalom i svi drugi partyji), najvažnije je da ste svi veseli i dobre volje. Doček Nove godine treba biti večer puna smijeha i dobre zabave. Nemojte si raditi pritisak i opterećivati se previše jer je uz ukusnu hranu i piće, dobru glazbu te najbolje prijatelje i obitelj zabava je zagarantirana. U novu godinu, ali i novo desetljeće uđite veseli i nasmijani!
journal.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!