Jedan od " must have " komada kojeg ćemo obožavati u novoj sezoni


Sada kada se bližimo kraju godine možemo zaključiti kako su džemperi definitivno postali jedan od must have komada. Naime, činjenica kako su džemperi transformirali svoj izgled i postali stylish odabir koji je glavna zvijezda dnevnih kombinacija dodatno nas potiče na njihovu kupnju, a trenutni period savršeno je vrijeme za dobar i kvalitetan shopping.

Sigurni smo kako u svojoj kolekciji imate barem jedan udoban džemper za kojim posežete u onim trenutcima u kojima ne znate što biste odjenuli, a svejedno želite izgledati lijepo. Kao što smo spomenuli, džemperi već odavno nisu komad koji nosimo isključivo u sportskim kombinacijama, već zahvaljujući brojnim omiljenim brendovima poprimaju jedno posve novo ruho koje ih čini vrlo atraktivnim i traženim odjevnim predmetima. Unazad nekoliko sezona jednobojni džemperi pokazali su se kao omiljeni odabir, ali 2020. obilježiti će višebojni džemperi koji zadržavaju decentnu i profinjenu modnu notu. Ovakvi modeli sjajni su za kombiniranje s omiljenim jednostavnim trapericama ili hlačama jer podižu kombinaciju i detalji koje nose na sebi savršeno zaokružuju cijeli izgled. Naravno osim s hlačama možete ih kombinirati i sa suknjama, a sve upotpuniti stylish čizmama, gležnjačama ili pak tenisicama. Za koju god varijantu se odučili jedno je sigurno, a to je divan i poseban izgled koji će privlačiti brojne poglede.

Kako bismo vam olakšali shopping zavirili su u aktualnu ponudu najdražih brendova od kojih nas je osvojila ona H&M-a, stoga u nastavku izdvajamo 14 posebnih modela višebojnih džempera koje morate imati!








fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!