FRIZURA INSPIRIRANA SUKULENTIMA PRAVA JE INSTAGRAM ATRAKCIJA!


Sukulenti su postali prava inspiracija kada je riječ o hrani, a sada su se boje i oblici pretočili u najljepše frizure i nijanse!

Do sada smo imali prilike vidjeti kako se oblik sukulenata transformirao u najslađe deserte poput torti i cupcakes-a, a sada svjedočimo sukulente maniji gdje se sve češće na Instagramu pojavljuje hashtag #succulentehair.

O čemu je riječ? Stilisti diljem svijeta svojim klijentima farbaju kosu u predivan miks zelene, ljubičaste, “teal” i pink kako bi imitirali prirodne boje sukulenata, a na spomenutoj društvenoj mreži možete vidjeti kako žene doslovno nose mini sukulente u kosi na svoj najvažniji dan u životu.

Tako su  pomoću češljića pronašle svoje mjesto u romantičnim valovima i punđicama.
Ipak, ono što posebno oduševljava jesu boje, no budite ipak oprezne. Vizualno predivne i atraktivne, ovakve kombinacije boja su zahtjevne za održavanje pa vam možemo sugerirati polutrajne boje za kosu koje će se lako isprati, a vi ćete ipak neko vrijeme uživati u rapsodiji suklente nijansi!
Frizerski stilisti tu ipak nisu stavili točku na i već su kreirali sukulente frizuru s pletenicama na prednjem dijelu glave koje svojim oblikom neodoljivo podsjećaju na ovaj predivan dekorativni cvijet kojeg se, ako ništa drugo, isplati imati u vlastitom domu!
elegant.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar