10 bezvremenskih modela bluza s kojima ne možete pogriješiti


Kada bismo morali izdvojili jedan odjevni predmet koji ima status bezvremenskog, bluze bi se svakako pronašle visoko na listi. Naime, riječ je o modnom odabiru koji u svakoj situaciji izgleda sjajno, a činjenica kako bluze jednako dobro možemo kombinirati u dnevnim i večernjim outfitima, dodatno nas potiče na nabavu novih modela koji će se divno uklopiti u postojeću kolekciju.

Premda su pred nama dani u kojima će temperature biti nešto niže te samim time i nisu najpogodniji za cjelodnevno nošenje bluze, večernje kombinacije i dalje jako vole spomenuti model. Blagdanske zabave i druženja idealna su prilika da odjenete upravo bluze jer sa sigurnošću možemo reći kako ćete izgledati glamurozno, profinjeno i atraktivno.

Zašto su bluze toliko omiljene krije se u činjenici kako je riječ o modelu koji se može vrlo dobro ukomponirati u različite stilove te prilagoditi prilici, pa tako bluze viđamo u poslovnim kombinacijama, večernjim i onim casual. Aktualna ponuda bluza u omiljenim brendovima poprilično je jednostavna i elegantana, stoga želite li ostaviti statement dojam predlažemo da bluze kombinirate s nešto upečatljivijim modelima hlača ili suknji te tako outfitu podarite posebnu i unikatnu modnu priču. Nadalje, volite li ostati vjerni klasici, jednostavni krojevi i čiste linije nepogrješiv su odabir.

U nastavku izdvajamo 10 najljepših modela iz ponude omiljenih brendova!


Stradivarius, Reserved



Zara, Stradivarius



Reserved



Zara, Uterque



Stradivarius, Reserved
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!