Odnos sa oženjenim muškarcem: na šta morate biti spremne


Šta očekivati od veze sa muškarcem koji je već prevario bar jednu ženu?

Beskrajni efekat iznenađenja
Odnosi sa oženjenim muškarcem - potpuno iznenađenje. Pružaju vam neočekivane poklone i nepredvidivi su, poput vremena, sastanaka i seksa. S jedne strane, ovo ima pikantnu notu prijatnog avanturizma. S druge strane - "ljuta paprika" vremenom može izazvati „žgaravicu“. Uostalom, stalno se morate prilagođavati njegovom rasporedu, a to nije uvek zgodno: danas je pobegao rano sa sastanka i iznenada pojurio ka vama, a sutra je otkazao dugo planirani sastanak, jer je dete bilo bolesno.

Nema nereda, ali ni pomoći u svakodnevnom životu
Nema razbacanih čarapa i sporova zbog prljavog suđa. A to je bez sumnje plus. Tačno, ne morate da čekate pomoć oko kupovine jer on ima ženu za nabavke u Ikei, a vi to možete nekako sami srediti.

Oni vas varaju
To je činjenica. Naravno, uverava vas da ne voli svoju ženu, da oni već duže vreme nisu imali intimni život i da se ne razvode iz „veoma dobrih“ razloga. Takođe obećava da je to privremeno, i traži da ne obraćate pažnju na poptis na papiru. Ali ne bi trebalo verovati ovim pričama. Štaviše, prelazak ulevo je u većini slučajeva hronični fenomen: vi niste prvi i, najverovatnije, njegov poslednji hobi sa strane. Dakle, imajte na umu: ako iznenada uspete da zauzmete mesto žene, neko će sigurno zauzeti vaše mesto kao ljubavnice.

Nema budućnosti
Kada ste u vezi sa oženjenom osobom, morate da shvatite: to je uzaludno, čak i ako veza traje godinama. Ovakve romanse se retko razvijaju u nešto više od tajnog dvostrukog života. Da li obećava da će se razvesti? Odustanite! Imate dovoljno godina da biste verovali u ove priče, nemojte se zavaravati. Iako se presedani, naravno, dešavaju. Dakle, ako imate dovoljno vremena, možete se nadati i strpljivo raditi da biste ga izvukli iz porodice. Samo treba da uđete u dragih 10% - to je onoliko muškaraca, prema statistici, koja ostavlja porodicu zbog svoje ljubavnice. A 5% njih se vraća nazad svojim ženama. A samo 3% preostalih srećno živi u novom braku.

Uvek ste u senci
Vi ste njegov tajni život, malo je verovatno da će vas upoznati sa prijateljima ili pozvati na večeru sa roditeljima. Skrivaju vas od celog sveta, zato se dopisivanje samo uklapa i počinje (tako da supruga ne primećuje), a sastanci su uvek na "tajnim" mestima. Jednostavno je besmisleno takmičiti se u vezi s zakonskim supružnikom: uzmite sebi zdravo za gotovo da će Novu godinu i praznike provesti sa njom i decom, a vi ste potpuno slobodni za ovo vreme.

Obično imate vrlo malo vremena
Takva sloboda u početku može biti veoma zadovoljavajuća. Ali s vremenom se rizici povećavaju: naviknete se na osobu, počnete da zavisite od njega, želite da budete češće s njim. Ali sa njegove strane uslovi se verovatno nikada neće promeniti.
zenskimagazin.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar