Emily Ratajkowski tijekom šetnje sa psom najavila veliki jesenski trend


Tjedan mode možda je preselio u London, no zato je u New Yorku ostala manekenka Emily Ratajkowski koja je šetnju sa psom pretvorila u vlastitu modnu reviju.

Gradom je prošetala u običnoj kombinaciji bijele majice, odnosno bodija i traperica kojima je u struku dodala smeđi remen, a sve je podigla upečatljivim čizmama do koljena, hit modelom za jesen koji je i stilizirala na najtrendi način za novu sezonu.

 Kako prenosi Vogue, sve vodeće dizajnerske kuće uvrstile su čizme do koljena u svoje kolekcije za jesen/zimu 2018./19., a modele su poslali na pistu s nogavicama uguranim u njih i najavili povratak ovog trenda koji je već nekoliko godina bio "out". Trend je sada potvrdila u svojim jarkožutim čizmama s drvenom petom koje su zbog svoje boje i savršen odabir za razbijanje jesenskog i zimskog sivila.

Manekenka je pazila na sve detalje pa je outfit za šetnju sa psom upotpunila i kožnom torbicom za nošenje preko ramena, trendom koji se vratio iz 90-ih, mačkastim sunčanim naočalama koje joj stoje savršeno i okruglim naušnicama koje su omiljeni komad nakita mnogih slavnih dama.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...