3 stilska trika da omiljenu ljetnu haljinicu nastaviš nositi još duboko u jesen

Nije se lako odreći ljeta, no isto je tako besmisleno poricati da mu je došao kraj. Ljetnu garderobu ipak ne treba još spremiti, posebno ne haljine. Uz nekoliko trikova možeš ih nositi i dalje, dapače, imati baš upečatljiv stilski ulazak u novu sezonu.

1.Uz debeli oversized pullover
 Genijalna kombinacija, već i po tome što ne moraš u nju uložiti niti novčića. Preveliki puloveri nose se već dvije zime - sigurno imaš neki u ormaru. Nekada su modna pravila zabranjivala takvo miješanje teških i laganih materijala, ali u elekticizmu koji vlada posljednjih godina sve je dopušteno pa tako i nositi debelo pletivo na svilenkastu i nježnu haljinu. Na noge odjeni što god ti dođe pod ruku u tvom ormariću za cipele. Prolaze i čizme i cipele na blok petu i tenisice.   
                                   
Haljine na bretele, bez rukava, bile su jedan od it komada ovog ljeta. Sad im "život" možemo produžiti odijevajući ispod njih majice kratkih ili dugih rukava ovisno o temeperaturi zraka. Tenisice u kojima nam je ljeti bilo prevruće sad će dobro zaokružiti stajling, ali i ugrijati noge. A kombinacija haljine i tenisica ionako je jedan od modnih aduta ove godine.


View this post on Instagram

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on
 3. Uz blejzer i čizme
Voliš li više klasičnu eleganciju, preko haljine umjesto XXL pulovera odjeni blejzer, jednobojni ili s uzorkom ovisno o haljini na koju da nosiš. Duži blejzeri vrlo su elegantni, a posebno dobar dodatak je remen oko struka koji će figuru učiniti vrlo ženstvenom. Upotpuni sve čizmama po izboru. Možda uskima na vezenje, vrlo popularnim ove jeseni?



miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!