Ženska seksualnost i godine!

Mnoge žene u dvadesetim godinama uživaju u čarima seksa ujutro, popodne, uveče, i ne mogu zamisliti život bez orgazma. Međutim, kada dođu u određene godine, seksualni život žene se neizbježno mijenja.

Eksperti za veze to objašnjavaju kao „Potpuno je normalno da se želja donekle izgubi".

Ipak, ne gubite nadu, jer to ne znači da seks s godinama mora potpuno ugasiti! Zapravo, može biti mnogo bolji.

Pogledajte savjete stručnjaka kao i iskustva žena u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim. Uvjerit ćete se, a možete i podijelite sa nama vaše iskustvo!


Dvadesete

U ranim dvadesetim, mnoge žene su još uvijek seksualno nesigurne. Budući da još uvijek istražuju sebe, svoje želje i način da razgovaraju o seksu, vrlo vjerovatno se još uvijek libe da preuzmu inicijativu i čekaju da muškarac preduzme prvi korak.

Savjet: Istražujte svoje tijelo i želje dok ste sami, obucite seksi veš i direktno mu recite šta želite!

Tridesete


Tridesete su godine kada se žene osjećaju vrlo prijatno u svojoj koži i ne plaše se da traže seks. Do sada su već razvile seksi riječnik, znaju kako da razgovaraju na ovu temu i prijatnije im je sa partnerom. Takođe, to su godine kada ste pod hroničnim stresom, najčešće patite od nedostatka sna i relaksacije.

Savjet: Što više seksa, to bolje - manje stresa, više uživanja!

Četrdesete

U četrdesetim, žene uglavnom idu u dva pravca: Ili su previše zauzete obavezama i nezainteresovane za seks, ili im on postaje neophodan. Jedini problem sa seksom u ovim godinama jeste što može da postane malo dosadan.


Savjet: U ovim godinama, javit će se potreba da se sve malo uzdrma i promijeni. Uvedite nešto novo u seksualnu rutinu, eksperimentišite, i neće biti problema.


Bez obzira na to koliko godina imate, razgovor sa partnerom o seksu i o tome šta biste voljeli probati, donijet će vam mnogo više zadovoljstva nego što ste mogli da zamislite.

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO