Pet najpopularnijih boja lakova za nokte ove jeseni

 

Iako je odabir između nijansi vrlo individualan, postoje određene stvari koje su univerzalne za sezonu, poput prelaska na dublje tonove i početka igranja sa mat ili baršunastim teksturama.

 

Šta je u trendu?

 

Mahovina zelena

BOJE_LAKOVI_NOKTI_lak-za-nokte

Ne možete pogrešiti sa vinski crvenom bojom za jesen, ali ako tražite nešto neočekivanije, potražite tamno zelenu mahovinu. Laska svakom tonu kože, a zelena je lijep način da isprobate tamniju nijansu bez nošenja klasične bordo boje koju često vidimo na jesen.

 

Boja senfa

BOJE_LAKOVI_NOKTI_lak-za-nokte

Odražavajući živost žutog jesenjeg lišća, jarka senf boja laka odžava stvari svežim i uzbudljivim. Možete birati i zagasitije tonove, bar kada je ova boja u pitanju.

 

Bogati braon tonovi

To je svjež način nošenja tamnog laka i daje tradicionalnoj bordo boji predah. U obzir dolaze i topli i hladni tonovi braon laka za nokte.

 

Mastilo plava

.

Posegnite za bogatim dubokim kraljevskim bluzom, koji pruža visok kontrast u odnosu na tople jesenje nijanse vaše garderobe.

 

Zemljani metalik

Da biste sjaj i dimenziju podigli na viši nivo, razmislite o metalik bojama. Boje možete birati tako da oličavaju sve nijanse sezone, od tamnozelenih, preko zlatnih i prepečene narandžaste do smeđe.

azra.ba

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.