Ružičasto: 20 bluza i košulja u svim nijansama boje proljeća

 

košulja_bluza_proljeće_ružičasta-boja_moda

Modni stručnjaci puno prije dolaska proljeća rekli au svoje - među bojama koje će ga obilježiti nalazi se i ružičasta, ona koja simbolizira mladost, zdravlje i razigranost.

 

Ta ženstvena, a istovremeno vesela boja već je počela dominirati proljetnim kombinacijama. Zaljubljenice u modu objeručke su prihvatile ružičastu kao boju koja će obilježiti nadolazeće razdoblje i vrlo uspješno u svoje modne kombinacije dodaju i ružičaste komade.

 

Iako su posebno omiljene ružičaste haljine, trenutačno su jednako popularne i ružičaste bluze i košulje. Možda su razlog i još uvijek nedovoljno visoke temperature zbog kojih su traperice i dalje komad koji dominira odjevnim kombinacijama, a onda na te traperice savršeno idu košulje i bluze. One u ružičastoj boji podižu cijelu kombinaciju i nose poruku kako je unatoč svemu proljeće sa svim svojim divnim bojama ipak tu.

 

Ako ste i sami u potrazi za ružičastom bluzom ili košuljom koja će podignuti svaku kombinaciju, možda se vaš idealni model krije u našoj galeriji. Tamo smo izdvojili 20 modela u svim nijansama ružičaste i za svačije ukuse.
Piše: zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE je popularan fashion, beauty & lifestyle web magazin. Svakog dana nove vijesti, savjeti i zanimljivosti.