Mjesečni ljubavni horoskop za ožujak

 

mjesečni-horoskop-horoskopski-znakovi-ožujak

Drage Djevice, konjunkcija Sunca i Venere s Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj polovini ožujka/marta donijet će vam sklad. Druga polovina ožujka/marta donijet će vam pojačane strasti i dodatno će poboljšati vaše odnose s partnerom. Skladni aspekti Sunca i Venere s Plutonom omogućit će vam više zabave i zajedničkih aktivnosti u slobodno vrijeme. Stariji Vodenjaci će imati mnogo iluzija u pogledu osobe koja im se sviđa. Do sredine ožujka/marta ćete uvidjeti da se uzalud nadate i da niste jedno za drugo. Upoznat ćete potom nekog novog s kim ćete vrlo brzo postati emotivno bliski.

 

Ovan

Ako ste u vezi:

Unijet ćete nešto novo u vaš odnos s voljenom osobom na početku ožujka/marta zahvaljujući sekstilu Venere s Uranom, što će doprinijeti ostvarivanju vaših potreba i želja na emotivnom polju. Konjunkcija Venere s Neptunom će vas činiti emotivno otvorenijim. Znat ćete svom partneru pokazati duboke emocije i imat ćete vremena za intimne trenutke i bliskost.

 

Venera će u drugoj polovini ožujka/marta praviti sekstil s Plutonom, što će pojačati vašu strastvenost ali će vas i motivirati da se više angažirate oko ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Suncem donosi vam otkrivanje nečeg drugačijeg u odnosima s partnerom, što će pojačati vašu međusobnu privlačnost. Vaš partner bit će zahtjevniji nego obično.

 

Ako ste slobodni:

Početkom ožujka/marta upoznat ćete osobu koja je po prirodi maštovita i puna kreativnih ideja. Svidjet će vam se već na prvi pogled. Počet ćete se viđati i do sredine mjeseca ćete oboje osjećati da ste pronašli srodnu dušu. Posebno dobro ćete se slagati u intimnim odnosima, a pojavit će se i obostrani osjećaji.

 

U trećoj dekadi ožujka/marta ćete biti sasvim sigurni da je vaš novi partner iskreno zaljubljen u vas i spontano ćete započeti skladnu emotivnu vezu punu strasti i dubokih osjećaja. Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih izuzetno privući. Pojavit će se i osjećaji.

 

Bik

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Blizanaca na početku ožujka/marta. Bit ćete motivirani da voljenoj osobi pružate više podrške, da se više angažirate u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i nalazit ćete načine da pokažete svom partneru koliko vam znači. Ispunit ćete neka obećanja i poklonit ćete osobi nešto lijepo, a prije svega svoje osjećaje i pažnju.

 

Trigon Marsa sa Saturnom u drugoj polovini ožujka/marta donijet će vam stabilnost u emotivnoj vezi. Ulagat ćete zajedničke financije u preuređenje vašeg doma i u kupovinu stvari za domaćinstvo. Poboljšat ćete komunikaciju i uživat ćete u zajedničkim aktivnostima koje će vam pružati zadovoljstvo. Ostat će vam dovoljno vremena i za zabavu i skladne intimne trenutke.

 

Ako ste slobodni:

Tragat ćete za osobom koja je dinamična, puna energije i koja će znati da vas motivira i pokreće. Upoznat ćete nekoga tko će sa vama dijeliti interes za sport i društvene aktivnosti. Tu osobu možete upoznati na nekom sportskom terenu u prirodi. Počet ćete se viđati i vrlo brzo će se između vas dvoje pojaviti strasti.

 

Ovaj odnos ima šanse da prijeđe u emotivnu vezu, ali biste bili zadovoljni i prolaznom avanturom. Stariji Bikovi će upoznati poduzetnu i vrlo komunikativnu osobu koja je u isto vrijeme naglašeno strastvena i fizički privlačna. Uspjet ćete je osvojiti, ali ćete ubrzo uvidjeti da je to osoba koja ne želi da se veže.

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura s Jupiterom u prvoj polovini ožujka/marta omogućit će vam da poboljšate komunikaciju s voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumjeti i uživat ćete u otvorenim i zabavim razgovorima i razmjeni mišljenja. Lako ćete se oko svega dogovarati. Pružit će vam se mogućnost za odlazak na zajedničko putovanje gdje ćete se posvetiti jedno drugom.

 

Druga polovina ožujka/marta bit će vam ispunjena radom na zajedničkim ciljevima. Bit ćete romantični i više nego obično ćete pokazivati nježnost i tople emocije voljenoj osobi. Organizirat ćete zajedničke trenutke, intimu i više zabave, što će vašeg partnera činiti sretnim. U trećoj dekadi ožujka/marta moguće su napetosti i nesuglasice. Izbjegavajte dvosmislene izjave.

 

Ako ste slobodni:

Prva dekada ožujka/marta će vam donijeti poznanstvo s osobom koja je intelektualni tip, komunikativna, puna ideja i originalna u svom nastupu. Upoznat ćete se na putovanju ili na seminaru. Zaključit ćete već prilikom prvog susreta kako imate mnogo zajedničkih interesa i mnogo tema za razgovor. Počet ćete se viđati, a bit ćete u prilici i da odete na zajedničko putovanje.

 

U drugoj polovini ožujka/marta ćete se zbližiti i započeti slobodnu emotivnu vezu, jer će tako oboma odgovarati. Stariji Blizanci će započeti početkom ožujka/marta intenzivnu komunikaciju na daljinu s osobom koju su upoznali na jednom poslovnom skupu. Provest ćete jedan lijep zajednički vikend uz mnogo strasti i intime. Za vezu se još nećete odlučiti.

 

Rak

Ako ste u vezi:

Prva polovina ožujka/marta donosi vam podršku od strane partnera, više osjećaja koje ćete imati za međusobne potrebe u vašoj vezi i jedno drugom ćete pružati tople emocija i razumijevanje. Bit ćete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje gdje biste imali dovoljno vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom, a to će vam omogućiti više bliskosti i sreće.

 

Skladni aspekti Marsa, Venere i Sunca sa Saturnom u trećoj dekadi ožujka/marta doprinijet će učvršćivanju povjerenja između vas i vašeg partnera i vaša emotivna veza će postati stabilna i izuzetno skladna. Družit ćete se sa zajedničkim prijateljima i investirat ćete zajedničke financije u ljepši izgled vašeg doma. Uživat ćete u novim zajedničkim interesima.

 

Ako ste slobodni:

Početkom ožujka/marta ćete upoznati osobu koja je u nekim stvarima različita od vas, ali će vas upravo te razlike i privući jedno drugom. Otkrit ćete već nakon drugog susreta da se odlično dopunjujete i da imate slične zajedničke interese, ali da im pristupate različito. Najviše će vam odgovarati to što ćete se dobro razumjeti i otvoreno ćete razgovarati o svemu što vas interesira. Vaša nova simpatija bit će sasvim iskrena prema vama. Do kraja ožujka/marta spontano ćete započeti ozbiljnu vezu.

 

Nešto stariji Rakovi će na javnom skupu upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i koja će se pokazati kao neko s kim mogu da se u svemu dobro razumiju. Privlačnost će biti obostrana i do kraja marta ćete započeti skladnu vezu.

 

Lav

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi ožujka/marta praviti konjunkciju s Jupiterom u vašem polju ljubavi. Poboljšat ćete komunikaciju s voljenom osobom i u svemu ćete se dobro razumjeti. Male zajedničke planove pretvorit ćete u velike. Jedno drugom ćete pružati podršku u svemu gdje smatrate da je potrebno.

 

Više ćete se kretati, odlaziti na zajednička putovanja i zabavu. U trećoj dekadi ožujka/marta Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i omogućit će vam da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Odgovarat će vam zajednički izlasci, druženje sa zajedničkim prijateljima i nalaženje novih zajedničkih interesa. Bit ćete snažan oslonac svom partneru i on će vam pokazati da to zna cijeniti.

 

Ako ste slobodni:

Ožujak/mart vam je odličan mjesec za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja ima šanse da traje dugo ili čak da bude trajna. Više nego obično ćete izlaziti, sudjelovati u grupnim aktivnostima i viđati se sa većim brojem ljudi. Tako ćete upoznati vašeg budućeg partnera.

 

Povezat će vas zajednički interesi i jedan zajednički prijatelj. Odmah na početku ćete se privući i otkrit ćete da se u svemu dobro razumijete. Ubrzo ćete oboje biti zaljubljeni i do kraja mjeseca ćete započeti emotivnu vezu. Nešto stariji Lavovi će biti spremni da uđu u emotivnu vezu s osobom s kojom se duže vrijeme viđaju.

 

Djevica

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca i Venere s Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj polovini ožujka/marta donijet će vam sklad i intimne trenutke uz voljenu osobu koji će biti upravo ono što vam je najviše potrebno. Vašem partneru ćete pružati nježnost i toplinu i bit ćete puni osjećaja, što će ugodno iznenaditi vašeg partnera.

 

Vaš odnos će dobiti na kvaliteti. Druga polovina ožujka/marta donijet će vam pojačane strasti i dodatno će poboljšati vaše odnose s partnerom. Skladni aspekti Sunca i Venere s Plutonom omogućit će vam više zabave i zajedničkih aktivnosti u slobodno vrijeme. Kako ćete se dobro razumjeti u svemu što je važno, bit će vam lako da se dogovorite oko zajedničkih planova i ciljeva na dugoročni period.

 

Ako ste slobodni:

Ovaj mjesec vam je izuzetno povoljan za ulazak u emotivnu vezu koja se može pokazati skladnom i dugom. Upoznat ćete osobu koja će biti upravo onakav tip koji vam odgovara i emotivno i intelektualno. Najviše od svega će vas ta osoba privući svojim izgledom, a privlačnost će biti obostrana.

 

Između vas dvoje će se već nakon drugog susreta pojaviti jaki osjećaji, zaljubljenost i strasti. U drugoj polovini ožujka/marta ćete započeti vezu i imat ćete dojam da ste našli srodnu dušu. Nešto starije Djevice će se prepustiti strastima i jakim emocijama koje već duže vrijeme osjećaju u odnosu s osobom s kojom se viđaju povremeno. Do sada ste bili suzdržani, ali više nećete moći potiskivati svoje osjećaje.

 

Vaga

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Blizanaca donijet će vašem partneru i vama mogućnost da odete na zajedničko putovanje ili da uživate u novim zajedničkim aktivnostima i interesima. Vaš odnos će biti dinamičan i stalno ćete imati potrebu da nekuda idete zajedno i mnogo ćete razgovarati o raznim temama. Odlično ćete se razumjeti i poštovat ćete međusobne dogovore.

 

Mars će u trećoj dekadi ožujka/marta praviti trigon sa Saturnom, što će vas motivirati da voljenoj osobi pružite svu podršku i oslonac koji ste u mogućnosti. Osim toga, imat ćete razumijevanje za potrebe i očekivanja svog partnera i nastojat ćete da ta očekivanja ispunite. Motivirat ćete partnera na zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i ostvarit ćete zajednički cilj.

 

Ako ste slobodni:

Očekuje vas poznanstvo s osobom koja je po prirodi ambiciozna, vrijedna, intelektualni tip, komunikativna i nemirna, stalno u pokretu. To je netko će znati da vas pokrene na akciju i probudi u vama strasti i želju za novim iskustvima. Ovu osobu možete upoznati na putovanju ili će to biti netko tko je došao iz daleka, a susret dolazi preko vašeg poznanika ili daljnjeg rođaka.

 

Uvidjet ćete kako se odlično razumijete u svemu i kako imate mnogo zajedničkih interesa. Spontano ćete započeti vezu. Starije Vage će preko kontakata na društvenim mrežama upoznati osobu s kojom će provoditi vrijeme u interesantnim razgovorima i u koju ćete se zaljubiti. U trećoj dekadi mjeseca ćete se vidjeti i provesti vikend zajedno. Moguća je veza.

 

Škorpion

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere s Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi na početku ožujka/marta unijet će svježinu u vaš odnos s voljenom osobom. Predložit ćete partneru nove zajedničke aktivnosti i imat ćete veći broj prijedloga kako biste mogli poboljšati vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se vaši prijedlozi svidjeti i prihvatit će ih s oduševljenjem. Očekuje vas dobra zabava.

 

Konjunkcija Venere s Neptunom u drugoj dekadi ožujka/marta donijet će vam više lijepih romantičnih i intimnih trenutaka udvoje. Pokazat ćete svom partneru kako ga dobro poznajete i kako znate što voli, što ga zabavlja i u čemu uživa i to ćete mu pružati. Vaši duboki osjećaji ćete pokazivati često. Ispunit ćete voljenoj osobi jednu želju, što će joj mnogo značiti.

 

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se sviđa duže vrijeme će početkom mjeseca početi neočekivano obraćati pažnju na vas i slati vam signale kako je otvorena za razgovor, viđanje i izlaske s vama. Do treće dekade ožujka/marta ćete se bolje upoznati i otkriti da se dobro razumijete i da postoje obostrane simpatije. Pojavit će se i osjećaji, zaljubljenost i osjećat ćete se sretno i ispunjeno.

 

Do kraja mjeseca ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom s mogućnošću da bude duga, stabilna i puna dinamike. Stariji Škorpioni će provoditi veliki dio slobodnog vremena u društvu osobe s kojom mogu o svemu otvoreno razgovarati. Bit ćete u slobodnoj vezi, ali će se pojaviti obostrani osjećaji.

 

Strijelac

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Blizanaca i u vaše polje ljubavi početkom ožujka/marta motivirat će vas da se više potrudite oko rješavanja nesuglasica koje povremeno imate u odnosima s voljenom osobom. To će od vas zahtijevati bavljenje onim stvarima u odnosu koje će izazivati napetosti i razgovor o onome o čemu nerado razgovarate, ali će doprinijeti boljem razumijevanju.

 

Mars će u trećoj dekadi ožujka/marta praviti trigon sa Saturnom i unijet će više stabilnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Uspjet ćete riješiti teškoće na koje ste nailazili u komunikaciji i dogovorit ćete se oko zajedničkih ciljeva kojima ćete se posvetiti. To će pozitivno utjecati na vaš odnos u cjelini. Iskreno ćete razgovarati o zajedničkim potrebama u vezi.

 

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete potrebu da upoznate nekoga s kim biste mogli o svemu otvoreno da razgovarate, tko bi prema vama bio iskren, s kim biste se mogli smijati i osjećati sigurno. Primijetit ćete da u vašem bližem okruženju živi netko tko vam se više puta našao pri ruci da vam pomogne oko nekih sitnica. Nakon novog susreta započet ćete se češće viđati.

 

Otkrit ćete da ste jedno drugome prijatno društvo. Pojavit će se obostrane emocije. Veza je moguća. Nešto stariji Strijelci će kroz poslovne aktivnosti upoznati osobu s kojom će blisko surađivati. Između vas dvoje će se probuditi strasti koje će dovesti do avanture. Ovaj susret ne mora završiti kao prolazna avantura, može ići dalje.

 

Jarac

Ako ste u vezi:

Poboljšat ćete komunikaciju s voljenom osobom u prvoj dekadi ožujka/marta i poduzet ćete inicijativu za zajedničke aktivnosti koje će uključivati povremene zajedničke izlete u prirodu i odlazak na kraća vikend putovanja gdje ćete moći jedno drugome posvetiti vrijeme i pažnju. Razgovarat ćete o zajedničkim planovima i nalaziti nove zajedničke ciljeve.

 

Konjunkcija Sunca i Venere s Neptunom u drugoj dekadi ožujka/marta donijet će vam emotivni sklad. Moći ćete lako osjetiti što je vašem partneru u danom trenutku potrebno i što bi ga činilo sretnim s vaše strane. Potrudit ćete se da izađete u susret emotivnim potrebama voljene osobe u čemu ćete imati uspjeha. To će vam donijeti više bliskosti i stabilnosti u odnosu.

 

Ako ste slobodni:

Neočekivano ćete upoznati preko prijatelja osobu s kojom ćete se već pri prvom susretu dobro razumjeti i otkriti kako uživate u međusobnoj komunikaciji. Osjećat ćete i kako vam društvo te osobe odgovara, a osjećaj će biti obostran. Počet ćete se viđati često i ubrzo ćete se zaljubiti. Vaša nova simpatija će vas puniti pozitivnom energijom i bit ćete motivirani za zabavu i romantične trenutke u dvoje.

 

U trećoj dekadi ožujka/marta ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu. Nešto stariji Jarci će prema osobi s kojom se viđaju duže vrijeme početi pokazivati više osjećaja nego što to obično čine, a to će ovoj predstavljati ugodno iznenađenje. Dovoljno da pristane da započne emotivnu vezu s vama.

 

Vodenjak

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca s Neptunom će vas motivirati da na drugačiji način pristupite partneru i zajedničkim planovima i aktivnostima, ali ćete biti nesigurni jeste li odabrali pristup koji će poboljšati vaš odnos i donijeti vam stabilnost koja vam je potrebna.

 

Vaš partner vam neće jasno dati do znanja koliko mu odgovara vaš pokušaj da mu se prilagodite. Sunce će 20.03. ući u znak Ovna, što će vam omogućiti da pokrenete voljenu osobu na akciju. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Pojačat će se vaša strastvenost i to će vašem partneru najviše odgovarati. Vaš odnos će biti stabilan.

 

Ako ste slobodni:

Početkom ožujka/marta bit ćete zaneseni i skloni da idealizirate svakoga tko vam privuče pažnju i na bilo koji način vam se svidi. Na sreću, svidjet će vam se samo dvije ili tri osobe. Jedna od njih će se izdvojiti kao perspektivna, jer će biti otvorena na razgovore, povremene izlaske i zajedničke izlete u prirodu.

 

U drugoj polovini ožujka/marta ćete se oboje zaljubiti jedno u drugo i ubrzo ćete započeti vezu koja će biti puna dinamike, poticaja, podrške ali i iskrenih osjećaja. Nešto stariji Vodenjaci će imati mnogo iluzija u pogledu osobe koja im se sviđa. Do sredine ožujka/marta ćete uvidjeti da se uzalud nadate i da niste jedno za drugo. Upoznat ćete potom nekog novog s kim ćete vrlo brzo postati emotivno bliski.

 

Ribe

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura s Jupiterom u prvoj dekadi ožujka/marta donijet će vam mogućnost da unesete nešto novo u intimne trenutke s voljenom osobom. Provodit ćete više vremena zajedno, što će vam omogućiti da jedno drugome kažete mnogo toga o čemu ste šutjeli ili niste znali kako da kažete. Iskrenost će vam omogućiti da jedno drugo bolje razumijete i više volite.

 

Ulazak Merkura u vaš znak 15.03. donijet će vam veću bliskost s voljenom osobom, ali će vašem partneru biti potreban oslonac s vaše strane više nego obično. Povremeno vam može djelovati nejasno što je vašem partneru potrebno kako bi se osjećao voljeno, ali ćete moći osjetiti njegove potrebe. Uživat ćete u intimnim trenutcima i zajedničkim aktivnostima.

 

Ako ste slobodni:

Početkom ožujka/marta upoznat ćete osobu koja je vaša sušta suprotnost, nekoga tko je potpuno racionalan. Osjećat ćete kako vam je potreban netko toliko različit kako biste se imali s kim dopunjivati i kako biste imali više dinamike i novih događanja u životu.

 

Vaša simpatija će imati slično mišljenje, a kako će se pojaviti i emocije između vas dvoje, do kraja mjeseca ćete ući u vezu. Nešto starije Ribe će imati romantičan mjesec, jer će se netko nov zaljubiti u njih i simpatije će vrlo brzo biti obostrane. Nećete donositi ishitrene odluke, ali vam neće trebati mnogo da upoznate jedno drugo i da shvatite da možete zajedno.
atma.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...