Hit boja kose koju je lako održavati, a obožavat ćete je jer kosi daje privid volumena

 

buttercream-boja-kose-frizura

Riječ je o nijansi buttercream blonde, nijansi koja je mješavina boje šampanjce i boje meda, a odličan je odabir za toplije, proljetne dane

 

Ako razmišljate o promjeni frizuri, razmislite možda o nekoj svjetlijoj nijansi jer je tzv. buttercream blonde jedna od onih nijansi kojoj frizeri predviđaju veliku popularnost u 2021. godini. I dok je zima uglavnom rezervirana za tamnije nijanse, s dolaskom toplije sezone fokus se stavlja na tople nijanse u kojima glavnu riječ vodi boja šampanjca i tonovi zlatne. Jedna od boja za koju profesionalci tvrde da će biti hit je upravo nijansa koja podsjeća na boju maslaca, a najefektnija je na pramenovima.

 

Kako piše Glamour, buttercream blonde je prirodna nijansa koja kosi daje volumen. Zbog kombinacije boja, kosa izgleda osunčano, a zahvaljujući mješavini toplih i nešto hladnijih pramenova, ova boja laska različitim podtonovima kože. Ako razmišljate o prelasku u nešto svjetliju nijansu, razmislite o buttecream nijansi jer se savršen spoj boje šampanjca i boje meda. Rezultat je efektan look koji nije teško održavati.

 - Ova boja najbolje funkcionira ako već imate svjetliju kosu. Odličan je odabir za dame koje žele napraviti malu promjenu, a ne žele u potpunosti kosu obojati u plavu - rekla je stilistica Laura Grummel za Glamour. Dodala je da je ova nijansa super odabir jer se jednostavno održava i može se vrlo jednostavno doći do nje, čak i osobe s tamnijom kosom. Za još bolji volumen, savjetuje nešto svjetlije pramenove koji će uokviriti lice, kao i svjetlije vrhove.
diva.vecernji.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...