10 zanimljivosti o osobama rođenima u ožujku

 

ožujak-proljeće-osobnost-karakter

Osobe rođene u ožujku kreativne su, energične i strastvene. Vole uživati u životu i pokazivati svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost. Otkrijte što ih sve karakterizira.


1. Osobe rođene u ožujku imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole promatrati i procjenjivati druge ljude i teško ih je prevariti.


2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku "žicu". Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za glazbu. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i svirača među ljudima rođenima u ožujku.


3. Velikodušne su i suosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.


4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u ožujku povučene su i misteriozne kad je riječ o njihovu privatnom životu. Vole sanjariti u samoći, miru i tišini, pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.


5. Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo te će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.


6. Vrlo su prilagodljive, pa se znaju snaći i u "nemogućim" situacijama. Smione su, energične i sposobne za multitasking, odnosno za obavljanje više poslova odjednom.


7. Vole putovati te uživati u novim i uzbudljivim stvarima, stoga im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.


8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložne tuđim utjecajima.


9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god se nalazili, i znaju se smijati i u najtežim trenucima.


10. Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako netko izigra njihovo povjerenje.


Dragi kamen: akvamarin

Pas: bostonski terijer

Cvijet: narcis
Piše: zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...