Stručnjaci otkrivaju koje su trenutačno najtraženije frizure i boje kose


Krajem 2020. godine pitali smo se koji će trendovi frizura vladati u predstojećem razdoblju. Neki od najavljenih su bili bob ili paž, mekši rezovi te tople boje kose u svim mogućim tonovima i nijansama, s obzirom na to da je puno je lakše održavati takve nijanse budući da svi imamo prirodno topli podton.

frizura-boja_kose-trend

Stručnjaci iz zagrebačkog salonaVikler i ruž već nakon par tjedana nove godine mogu u potpunosti potvrditi svoje pretpostavke trendova prema željama koje ispunjavaju svakodnevno, piše Diva.


- Na početku novog perioda u životu ili s 1.1. obično poželimo promjene, a ovaj put mnoge klijentice poželjele su novu boju kose koja je u potpunom kontrastu od postojeće. Najtraženije su tople, čokoladne nijanse te ginger boja koja je postala svjetski hit, možda i zahvaljujući megapopularnoj seriji Damin Gambit - govore iz Viklera i ruža


I pramenovi boje meda visoko su na listi želja što potvrđuje sva predviđanja stručnjaka iz popularnoga salona.


Od frizura traže se meki prijelazi i paž frizure. Sve su to frizure koje se lako održavaju i možete ih sami formirati kod kuće.


- S dolaskom sunca mnogi požele i bujniju, dužu kosu pa ekstenzije ponovo dolaze u fokus. S njima na najbrži način postižete željeni efekt i promjenu - zaključuju stručnjaci iz Viklera i ruža koji naglašavaju da je prije svega potrebno staviti naglasak na zdravu i njegovanu kosu koja je preduvjet za savršenu frizuru.

diva.vecernji.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO