Rrendi i jednostavno: Vrijeme je da isprobate frizuru koja će obilježiti 2021.

 

instagram-kosa-frizure-trendi-jednostavno-šiške

Preporučuje se izbjegavanje velike količine slojeva u kosi jer bi se time mogao postići suprotan učinak, odnosno frizura bi mogla izgledati pomalo zastarjelo i izgubiti moderan prizvuk.


Bez obzira na to kakvu ste frizuru nosili do prošle godine, vjerujemo kako se pandemijska godina to barem malo promijenila te da ste naglasak stavili na nešto jednostavnije frizure koje je lako održavati i u kućnoj radinosti. Ipak, bez obzira na to koliko su jednostavne, frizure koje su obilježile 2020. te koje su najavljene kao veliki trend za 2021. izgledaju jako chic i zasigurno ćete ih poželjeti isprobati.


Stoga ne čudi povratak kultne frizure sedamdesetih godina prošlog stoljeća - shaga. Kako piše WhoWhatWear, riječ je o frizuri koja savršeno funkcionira na različitim dužinama, a posebna je po tome što je čupava pa tekstura posebno dolazi do izražaja. Shag je pravo osvježenje u odnosu na dugačku, ravno ošišanu kosu.


Ljubitelji šiški s ovom će frizurom doći na svoje jer su upravo one dodatak shagu kojim se postiže najmoderniji look. Možete isprobati guste šiške ili tzv. curtain bangs koje se nose po strani. Shag je bio jako popularan sedamdesetih godina, no sada dolazi u svježijem i modernijem izdanju pa je savršen odabir za ovu godinu ako razmišljate o promjeni.


Prije šišanja, bitno je da se konzultirate s frizerom kako biste pronašli formulu koja vam najbolje odgovara te koja neće zahtijevati prečeste odlaske u frizerski salon. Preporučuje se izbjegavanje velike količine slojeva u kosi jer bi se time mogao postići suprotan učinak, odnosno frizura bi mogla izgledati pomalo zastarjelo i izgubiti moderan prizvuk.

diva.vecernji.hr 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...