LIJEPE I PRAKTIČNE: Trendseterice su se već pomamile za ovim haljinama kojima raste popularnost

 

moda-stil-stajling-haljine-trendovi-street_style-modna_kombinacija-proljeće-ljeto-lyst-lepršave-haljine

Lepršave haljine koje volimo nositi čim temperature počnu polako rasti, i ovoga će proljeća i ljeta dominirati na gradskim ulicama


Rijetko se koja odjeća po svojoj popularnosti može mjeriti s haljinama koje su unazad nekoliko sezona apsolutni hit u garderobi zaljubljenica u modu.


Dakako, najpopularnije su proljetno/ljetne varijante kojima se trendseterice iznova vraćaju čim temperature počnu rastu.


Udobne i praktične haljine su postale bazični komad koji je uvijek dobrodošlo modno rješenje osobito za one dane kad ne znamo što bismo odjenuli, a modne ovisnice ne odriču ih se niti zimi pa biraju tople varijante od modernog pletiva.

Visoka razina udobnosti dodatni je plus proljetno-ljetnih haljinama, kao i to se fantastično sljubljuju i s balonerima, bajkerskim jaknama, traper jaknama ili popularnim varijantama laganijih jakni poput onih neprolaznog utility kroja, odnosno stiliziranih 'komandosica'.


Baš kao i prethodnih godina, najpopularnije su haljine načinjene od prozračnih, lepršavih tkanina privlačne boho vibrue koja podiže raspoloženje u trenu, što nam je, složit će se svi, više no ikada potrebno u ovim ne pretjerano vedrim vremenima.


Fantastično izgledaju bez obzira nosite li ih s npr. tenisicama, espadrilama na punu petu, sandalama s remenčićima...


Da su fashionistice već sad u mislima negdje u veselim haljinama potvrđuje i najpoznatija modna tražilica na svijetu Lyst. Pretrage za dugim, lepršavim haljinama povećale su se čak za 149 posto u odnosu na siječanj i čak za 36 posto na godišnjoj razini, a trendsetericima su se najviše svidjele kreacije s potpisom dobro poznatih brendova poput Free People, Rixo i Zimmermann.


Stoga nećete pogriješiti ukoliko odlučite svoju proljetno-ljetnu garderobu osvježiti lepršavom haljinom jer ćete je itekako nositi u mjesecima koji su pred nama.



tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...