Godine su samo brojka: Pique i Shakira... Ljubavna priča para koji dijeli čak i rođendan

 

shakira-ljubavna-priča-pique-zaljubljeni-celebriti-ljubav

Malo parova može se pohvaliti sa zajedničkim datumom rođenja, kao što to mogu Shakira i Gerard Pique. Poznata kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš rođeni su 2. veljače, s deset godina razlike, pa Shakira danas slavi 44., a Pique 34. rođendan.

 

Njihova ljubavna priča traje već 11 godina, a sve je počelo sa Svjetskim prvenstvom u nogometu 2010. godine.

 

Većina nas dobro se sjeća pjesme Waka Waka koja se emitirala tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. u Africi. Bila je to službena pjesma ovog sportskog događaja, a napisala ju je i izvela prekrasna Shakira.

 

Kad je te godine stigla u Madrid snimiti spot za ovu navijačku himnu, nije ni slutila da će tamo upoznati ljubav svog života. Odmah su kliknuli, a nogometaš je obećao pjevačici kako će doći do finala Svjetskog prvenstva jer će ona pjevati na utakmici. Tako se i dogodilo. Barcelona je osvojila naslov, a Shakira i Pique započeli su vezu u tajnosti i potvrdili je tek godinu dana kasnije.

 

Tada je Shakira objavila zajedničku fotografiju s jednostavnom, ali itekako romantičnom porukom: "Predstavljam vam svoje sunce."

 

I iako su oduševili svoje pratitelje, mnogi su se bojali kako ova ljubav neće potrajati zbog velike razlike u godinama. I iako je pjevačica starija 10 godina, nogometaš je više puta naglasio kako su godine samo broj.

 

A ovaj slavni par to je i dokazao. Osim što su postali sretni roditelji dvojice sinova, Milana i Sashe, pokazali su i koliko je njihova veza puna podrške.

 

Shakira je od početka njihove veze snimila tri studijska albuma i odradila svjetsku turneju, a 'Waka Waka' nije jedina pjesma u čijem se spotu pojavio njezin dragi, pa ga tako možemo vidjeti i u spotovima za pjesme 'Me Enamoré' i 'La La La'. Uz povremene glazbene izlete, Pique je s reprezentacijom Španjolske osvojio i europsko prvenstvo (dvije godine nakon osvojenog svjetskog prvenstva), a iako je 2018. objavio kako se povlači iz reprezentacije, i dalje je nastavio igrati za Barcelonu.

 

I iako je danas napunila 43 godine, Shakira i dalje oduševljava svojim mladolikim izgledom. Krajem prošle godine izbacila je novu pjesmu 'Girl Like Me' koju je snimila s grupom Black Eyed Peas i pokazala koliko dobro izgleda u četrdesetima. Štoviše, njezini plesni pokreti toliko su oduševili fanove da je ubrzo pokrenut i TikTok challenge, u sklopu kojeg su brojni korisnici pokušali imitirati njezine fantastične pokrete, koje s takvom lakoćom izvodi.

 

Budući da nikad nisu ozakonili svoju vezu, više puta se pričalo o tome kako im je veza u krizi zbog njegove navodne ovisnosti o kockanju, a tijekom godina pojavile su se i optužbe o prevarama, s obje strane.

 

Međutim, pjevačica i nogometaš još uvijek su zajedno, a iako poput ostalih slavnih parova provode puno vremena odvojeno, čini se kako su jedan od najstabilnijih parova u celebrity svijetu. Uostalom, oboje su više puta istaknuli kako su pronašli svoju srodnu dušu.

zena.rtl.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...