ELEGANTNA KAO I UVIJEK: Prva dama Francuske za historijski trenutak obukla opasno dobre salonke

 

Brigitte_Macron-moda-cipele-Louis_Vuitton

Mnogi su sa zanimanjem pratili slijetanje NASA-inog rovera "Perservance" na Mars. Nakon sedam mjeseci putovanja i više od 460 miliona prijeđenih kilometara, rover je sletio na krater nazvan Jezero i poslao prve fotografije s površine Marsa.


Rover sada ima zadatak pronaći potencijalne tragove života na ovoj planeti. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Brigitte Macron slijetanje su gledali u Nacionalnom centru za svemirske studije u Parizu (CNES).

Elegantna kao i uvijek, Brigitte je za praćenje tog historijskog trenutka obukla decentnu i nenametljivu odjevnu kombinaciju.


Haljinu i kaput tamnoplave boje spojila je sa svojim omiljenim salonkama. U pitanju je crni kožnati model s metalnim detaljem na potpetici koje potpisuje modna kuća "Louis Vuitton", njezin najdraži modni brend.

Te salonke Brigitte vadi iz ormara samo za posebne prilike. Tako ih je nosila prilikom posjete SAD-u i susreta s bivšom američkom prvom damom Melanijom Trump, a odabrala ih je i za susret s norveškom kraljicom Sonjom.

Čini se da joj baš taj model najviše odgovara, jer ga ima i u smeđoj boji, a tu varijantu omiljenih salonki nosila je prilikom još jednog susreta s Melanijom Trump na G7 samitu.
slobodna-bosna.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO