Započnite svoj dan kavom iz lijepe i šarmantne šalice

 

kafa-dobro-jutro-šoljice-kafić-šarmatno

Vjerujemo da vam nedostaje vaš omiljeni kafić u kojem ste bezbrižno ispijali kavu i da ga pokušavate nadomjestiti kod kuće. Možda ste nabavili aparat za kavu, usavršili se u kuhanju turske kave ili eksperimentirali s različitim okusima, ali i dalje vam nešto nedostaje. Možda lijepa šalica iz koje će vam biti pravi gušt piti taj omiljeni crni napitak?


Pa, iako ni otmjeni aparat za espresso ne može nadomjestiti ambijent kafića, postoje neke male stvari s kojima si možete uljepšati svakodnevicu – a sve počinje upravo s vašom šalicom. Vjerovali ili ne, prava šalica može itekako utjecati na iskustvo ispijanja, pa čak i utjecati na temperaturu i teksturu vašeg pića, ovisno o tome od kojeg je materijala napravljena.


Postoje šalice izrađene od keramike, porculana, plastike, metala, pa čak i od stakla. Važne su i ručke i oblici, ali i izgled. Način na koji šalica izgleda može uvelike utjecati na vaše raspoloženje. Ima li boljeg načina da započnete svoj dan nego s lijepom šalicom koja se uklapa u vaš dekor ili ima motivacijsku izreku koja će vam pomoći da izgurate još jedan radni dan? Pronašli smo neke od njih.


Motivacijske poruke

Ako volite baciti pogled na poruku koja će vas motivirati na nove radne zadatke, šalica je praktično rješenje. Veselih dezena i poruka, uljepšat će vam i naizgled monotoni dan ispunjen obvezama. 


Zlatno s točkicama

Chia Cups su jedne od najšarmantnijih i najpopularnijih šalica na našim prostorima. Karakteriziraju ih točkice različitih veličina i prekrasne zlatne ručke. Pomama za njima je ogromna, tako da ih naručite na vrijeme ako ih želite pokloniti nekome – ili sebi. 


Jednostavno i profinjeno

Jednostavna bijela šalica sa zanimljivim dizajnom osvojit će sve ljubitelje minimalizma i dodatno uljepšati iskustvo pijuckanja kave. Samo pazite da ne pretjerate s količinama! 


Za ljubitelje životinja

Ako volite biti okruženi životinjama, zašto ne biste s njima pili i kavu? Odaberite šalicu s omiljenim dlakavim prijateljem ili izradite šalicu s fotografijom svog kućnog ljubimca i neka vam sam pogled na nju ispuni srce toplinom. 


Poseban espresso užitak

Ljubitelji espressa će se baciti u potragu za malim šalicama iz kojih će im biti veći gušt ‘srknuti’ kavu. Mi preporučujemo one od keramike, a hoće li biti jednostavnog ili šaroliko izdanja to prepuštamo vama. Nama su ove baš posebne. 


Personalizirano s ukusom

Ima li što ljepše od personalizirane šalice iz koje ćete samo vi u kućanstvu imati čast piti? Ako su k tome još i lijepo dizajnirane, sam pogled na njih će vas oraspoložiti.

naturala.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...