Vizionari zodijaka: Horoskopski znakovi koji gledaju najdalje u budućnost

 

horoskop-vodenjak-astrologija-zodijak-vodolija-blizanac-strijelac

Iako je Vodenjakov simbol čovjek koji zalijeva tlo vodom iz vrča, znak koji vlada u ovom razdoblju nije voden, nego zračan. On je zrak koji donosi vodu žednoj zemlji i omogućuje joj da ponovno urodi plodovima. Ta metafora odražava Vodenjakov dar dalekovidnosti, inovativnosti i obogaćivanja okoline svježim idejama


Zahvaljujući otvorenom umu i razmišljanju izvan standardnih okvira, Vodenjaci su najbrojniji u industrijama posvećenih izumiteljstvu, istraživanjima i predviđanju trendova. Nitko nije sposobniji od njih prepoznati veze između naizgled potpuno odvojenih pojava i smisliti rješenje temeljem tog otkrića. Drugima se njihove ideje mogu činiti čudnovatima, ali vrijeme često pokazuje da su bili u pravu.


Vodenjaci su humanitarci predani iznalaženju rješenja za probleme ljudskog društva i živih bića. Njihova je omiljena aktivnost razmišljanje. Mnogi im predbacuju da 'previše razmišljaju' i 'nerealno maštaju', no budući da prigovori potječu od zavisti i nerazumijevanja, Vodenjaci čine dobro ako im se suprotstave. Ponekad im mediokriteti toliko idu na živce da se agresivno sukobljavaju s njima i dolaze na glas kao buntovnici bez pokrića i dospijevaju na spisak nepoželjnih za suradnju.


Blizanac

Blizanac je naš izbor za broj dva na ljestvici vizionara. Radoznalo proučavaju širok spektar područja i druže se s raznolikim ljudima pa iz prikupljenih izvora izvlače zaključke koji su napredniji od zaključaka prosječnih, jednostranih mislilaca. Njihovo predviđanje može krenuti pogrešnim putem ako pobrkaju podatke pribavljene s raznolikih područja ili ako izgube zanimanje za temu koja ih je ranije privlačila.


Strijelac

Strijelac je tip koji stalno živi korak dalje od ostalih. Uvije gledaju u budućnost da upoznaju smjer kojim se kreću industrije zabave, prehrane i putovanja. Dok se Strijelac oslanja na intuiciju i špekulacije, njegov "susjed" Jarac ulaže sve u činjenice i logiku. Moćnom sposobnošću zaključivanja i projiciranja prethodnih zaključaka na buduće srodne situacije, i Jarac je istaknut vizionar naročito za politiku i tehnologiju.
tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...