Razlika između 'frajera za seks' i 'muškarca za život'

 

ljubav-seks-emocije-frajer

Frajer za seks izgleda šarmantno i „drugačije” od ostalih. On će se činiti karizmatičan, namamiti te svojim očima i obasipat će te nježnim poljupcima. Nauči kako ga raspoznati od "pravog muškarca", koji će držati kao kap vode na dlanu.


Kakav je to "frajer za seks"?

Frajer za seks će te izvoditi van. On će platiti račun u restoranu. On će ti otvarati vrata i držati te za ruku. On će učiniti sve ispravno i kako treba i reći ti sve što želiš čuti, sve u pravom trenutku. On je inteligentan, on će se činiti divnim. On će ti reći koliko si posebna. Kako si „drugačija” od svih žena koje je do tada upoznao. A ti ćeš mu vjerovati. On će ispreplesti tvoje prste s njegovima i ogrnut će te s debelim slojem obećanja, a ti ćeš misliti da će on sve to i ispuniti.


Sve ćeš mu povjerovati. Željet ćeš ga cijelog sve više i više. On će učiniti sve da se ti osjećaš jedina u njegovom svijetu i mislima. On će biti najbolji ljubavnik u krevetu. On će te dovoditi do najboljeg orgazma ikad. Nešto kao, konačno je došao netko tko prepoznaje koliko si posebna. Nešto poput, napokon je stigao netko u tvoj život tko uviđa koliko si predivna osoba. Možda se ovaj put, sve konačno promijeni.


Sve dok se on ne predomisli. A hoće. Jer to svi takvi frajeri čine.


Frajer za seks će se samo najednom promijeniti, jer će mu postati sve previše, a ti nećeš ni primijetiti. Viđat ćete se kada njemu bude odgovaralo, jer te pridobio, jer si se ludo zaljubila, a ti ćeš svaki put poletjeti k njemu. On će te svaki put tako šarmantno ponovno zavesti da nećeš imati vremena pitati ga zašto se niste vidjeli jučer kada si ti htjela. A upravo je to znak da je on svršio s tobom, jer on ima svoj način rada sa ženama, on se ne zaljubljuje. On nema „obvezu”.

ljubav-seks-emocije-frajer

A kakav je muškarac za vezu ili "zauvijek"?

Dok muškarac za vezu ili možda za zauvijek, je onaj tip muškarca koji započinje polako. On će u početku biti plašljiv, možda i rezerviran, slušat će. Pazit će da ne kaže ni previše ni premalo. Neće te daviti s poljupcima i zagrljajima na prvom spoju. On te neće oboriti s nogu odmah na prvu.


Ti ćeš biti pomalo stidljiva, zapitkivat ćeš se, nećeš znati zašto je takav, povučen. Pitat ćeš se što skriva, je li iskren?


No, kod prave ljubavi ništa ne ide naglo, snažno, odmah sve na pladnju, strasno, treba vremena da raste i da procvjeta. Ne širi se brzinom svjetlosti, ali je divno kada ju promatraš od pupoljka, do cvjeta.


On će biti strpljivi s tvojim srcem. Nježno i sa strahopoštovanjem će te držati u naručju, neće brzati. On će biti oprezan načinom kako te gleda, on će pamtiti detalje na tebi. Neće željeti odmah da mu se predaš, ali će te silno htjeti.


Razlika između „frajera za seks” i „muškarca za zauvijek” , je da će te se „seksator” zasititi. On će uvijek trebati nešto drugo. On će uvijek željeti nekog drugog.


Muškarac za zauvijek, se nikada neće zasititi tebe. On se neće umoriti tvog mirisa, tvojih usana, tvog osmjeha, cijele tebe. Oni će učiniti sve da uspijete. Jer vas dvoje za njega niste igra, nego ste stvarni život.


Čuvaj se - šarma

Zato nemoj na početku pasti na nečiji šarm. Nemoj pasti na nekoga samo zato što se čini sladak na trenutak. Nemoj pasti na nekoga samo zato što izgleda kao da te želi zbog tebe kakva jesi. Ne.


Već padni na nečije srce. Padni zbog načina na koji ti se osmjehne. Padni na način na koji on vodi brigu o tebi i na koji te cijeni. Padni na nečije snažne i istinske namjere.


Ne na onoga koji igra igru umova. Padni na nekoga tko će ostati. Ne na onoga koji će na tvoju izjavu da si se zaljubila, pobjeći.


A možda nama ženama i treba takav jedan muškarac koji želi samo seks, da prepoznamo kada dođe prava ljubav i da ju čuvamo.
miss7zdrava.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...