Ove rijetke sukulente može pronaći na Etsyju, ali morate biti brzi

 

sukulenti-plava-planinska-ruža

Postoji jako mnogo sukulenata, a svakodnevno se iznova iznenadimo kada ugledamo neki novi. Nedavno smo pisali o predivnim plavim sukulentima koje doslovno obožavamo, a koje može uzgajati i svaki početnik. Ovi su osim boje, specifični i po tome što imaju oblik ruže. Upoznajte rozi sukulent Greenoviu dodrantalis ili planinsku ružu.

PRODAJU SE NA ETSYJU

Sukulenti su biljke s kojima najčešće ne možete pogriješiti jer su poprilično jednostavni za održavanje. Sukulenti zahtijevaju nešto veću količinu svjetlosti pa ih je najbolje držati blizu prozora. S obzirom na to da spadaju u istu skupinu biljaka kao i kaktusi, sukulenti zadržavaju vodu u listovima, stabljici i korijenu pa ih nije potrebno često zalijevati. Vjerojatno najteži posao kod kupovine sukulenta je odabir vrste. Naime, postoji toliko različitih vrsta sukulenata da ćete se vjerojatno teško odlučiti za samo jednu. Ova vrsta dolazi u tri boje, sivoj, plavoj i ružičastoj, a na prvu ćete doista zaboraviti kako je riječ o sukulentu. Jako brzo se rasprodaju pa svoj primjerak na Etsyju možete i rezervirati.

journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO