Horoskop za Januar 2021.godine

 

horoskop-astrologija-zodijak-januar-2021-journal-magazin-za žene

Nakon šest mjeseci u Ovnu, Mars prelazi u Bika od 06.01. i praviti će kvadrat s Jupiterom i Saturnom, a sve u konjunkciji s Uranom pa može doći do napetosti i opasnih situacija. Venera iz Strijelca prelazi u Jarca 08.01. i donosi lijepe odnose pa s ovim aspektom možete uživati u ljubavi. Mlad Mjesec se događa 13.01 u Jarcu pa može doći do novih preokreta! Pročitajte prognoze za svoj znak u tekstu!


U 2021. godinu ulazimo s Mjesecom u Lavu koji pravi opoziciju s Jupiterom i Saturnom iz Vodenjaka i kvadratom s Uranom iz Bika pa sami ulazak u novu godinu može nam donijeti neka ograničenja, tugu, poraz, žaljenje zbog nedostatka ljubavi i ugodnih odnosa s ljudima.


Moguća su razočarenja, depresija, problematičnost i sukobi. Svakako da se trebamo izboriti s tim osjećajima da ne bude nemira. Zatim Mars, nakon šest mjeseci u Ovnu, prelazi u Bika od 06.01. do 03.03.2021. On će praviti kvadrat s Jupiterom i Saturnom sve u konjunkciji s Uranom pa može doći do napetosti, razbacivanja energije, prekida, opasnih situacija, ako to osobni horoskop ukazuje.


Mars u kvadratu s Jupiterom može dati nekorektno ponašanje, svadljivost, profesionalne neuspjehe i optimizam koji se smjenjuje s pesimizmom. Mars u kvadratu sa Saturnom daje neki vid kočenja, nesretne slučajeve, neosjetljivost, pogrešne odluke, lomove i probleme s kostima. Venera iz Strijelca prelazi u Jarca 08.01. gdje je ona posvećena i kada napravi lijep aspekt s Uranom i Marsom iz Bika onda nam donosi lijepe odnose, ljubavni život je pozitivan pa s ovim aspektom možete uživati u ljubavi.


Iako je naglašena jaka želja za slobodnim odnosima oni će biti ipak skladni i lijepi za mnoge osobe. Merkur prelazi u Vodenjaka 08.01. i pravi kvadrat s Marsom i Uranom i konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što nam može dati s jedne strane dobru upotrebu fizičke i duhovne snage, dobar racio, skladne odnose s ljudima dobro za studente, a s druge strane može se dogoditi neuspjeh na poslu, nasilnost, teško savladavanje teškoća, nejasne ideje, bježanje od svakodnevnice, mašta, nepokretnost i usamljenost.


Mlad Mjesec se događa 13.01 u Jarcu pa može doći do nekih novih preokreta oko ovog dana. Zatim pun Mjesec je u Lavu 28.01. koji može mnogima donijeti emotivnu dramatičnost. I na kraju mjeseca Merkur kreće retrogradno 30.01 s 26. stupnja Vodenjaka pa nas vraća da ponovo preispitamo svoja mišljenja i stavove.


Što mogu očekivati pojedinačni znakovi u siječnju/januaru 2021. godine?


OVAN


Dragi Ovnovi, vi nastavljate svoje poslove od kraja prosinca/decembra i bilo bi dobro da napravite neki presjek oko 20. kada krene vladavina Vodenjaka. Potrebno je da više upoznajete nove ljude, pridružujete se nekim novim grupama ili timovima i da započinjete nove poslove.


Povoljna podrška planeta vam može donijeti novi posao, otvaranje vlastitog biznisa samo trebate biti uporni i ustrajni. Vaš vladar Mars prelazi 06.01. u Bika i vašu kuću novca pa vi možete biti skoncentrirani na zaradu i materijalno.


Emotivno je dosta povoljno pa slobodni mogu upoznati svoju srodnu dušu koja tijekom godine može prijeći i u ozbiljniju vezu ili brak. Venera će boraviti u Jarcu od 08. i davati vam sigurnost u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju trebate se više odmarati i paziti na pretjerivanje u jelu i piću.


BIK


Dragi Bikovi, nema potrebe da se dvoumite, ovaj mjesec je za vas vrlo povoljan kada je posao u pitanju. Vrlo je bitno da zgrabite šansu i ne propustite već krenite u akciju. Vi možete očekivati kroz cijeli siječanj/januar uspjeh i priznanje u poslu, što je odličan ulazak u novu godinu. Ako tražite posao sada su šanse velike.


Bitno je da ako imate strah i nesigurnost da se toga oslobodite i krenete naprijed. Zaposleni bi mogli tražiti povišicu ili priznanje. Sva vrata vam se otvaraju čak i s inozemstvom možete surađivati samo izbjegnite strah i sumnju. Emotivno, ako ste slobodni moguće je poznanstvo preko interneta ili da upoznate stranca preko nekoga. Zauzeti Bikovi imaju pored sebe sigurnog i stabilnog partnera s kojim mogu lijepo razmjenjivati emocije. Kada je zdravlje u pitanju dosta je dobro mada pojedine osobe mogu imati problem s kostima.


BLIZANCI


Dragi Blizanci, vama ovaj mjesec predstoje promjene kada je posao u pitanju, bila to reorganizacija u postojećem ili neki novi način rada. Zaposlene čekaju mnoge obaveze pa je čak moguće da radite i dva posla. Iako vam je novac bitan ipak se preporučuje da radite ili odaberete posao koji odavno želite. S financijama dobro pazite, jer će biti umanjene pa vam može u narednom periodu nedostajati novca.


Poslovno najpovoljnije je od 20.01. pa naprijed. Emotivno, zauzeti mogu imati neke rasprave u prvoj polovini siječnja/januara i to isključivo zbog ljubomore. Najbolje je da s partnerom pričate otvoreno i kažete što vam smeta i što vas tišti. Sada lako možete i svoje mane korigirati. Slobodni bi mogli i dalje flertovati, družiti se, ali će ostati sami i dalje. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi s kostima i zubima.


RAK


Dragi Rakovi,  kod vas su mogući neki poslovni izazovi mada ovaj mjesec nije za karijeru. Najbolje bi bilo da više odmarate i ne pokrećete nove poslove. Mogući su neki problemi i prepreke pa ne radite ništa na svoju ruku jer možete izazvati razne probleme sve u želji da se pokažete i napredujete. Radite i fokusirajte se na ono što sada radite, a za izvjesno vrijeme, kada se stvore bolje mogućnosti, možete pokrenuti nove poslove.


Novčana situacija je dosta dobra pa nema mjesta za brigu. Emotivno, lijepi romantični trenutci mogu vas zbližiti s vašim partnerom i kroz komunikaciju možete čuti i neke tajne ili nešto što niste znali o partneru pa možete postati još bliži.


Pojedini Rakovi mogu razmišljati o tome da pokrenu s partnerom neki biznis. Bitno je da pomažete jedno drugo i da imate uzajamno povjerenje i podršku. Slobodni Rakovi mogu imati dosta novih poznanstava gdje se može dogoditi i njihova buduća ljubav. Kada je zdravlje u pitanju odmarajte se i idite na masažu.

LAV


Dragi Lavovi, vaši ciljevi i planovi za karijeru koji vode ka dugoročnim poslovima i projektima se zahuktavaju. Neke poslove koji su planirani odavno sada u siječnju/januaru možete sprovesti pa možete biti sretni i ponosni na sebe. Ovaj uspjeh vas diže i motivira pa nastavljate raditi i davati sve od sebe da uspijete. Novčana situacija pristiže, ali ima i troškova koje sada možete regulirati. Emotivno vi provodite lijepo vrijeme s voljenim partnerom kojem pružate zadovoljstvo i uživanje.


Kako ste s partnerom dobro i u obitelji vlada harmonija pa možete uživati. Pojedini Lavovi dolaze do spoznaje koliko im znači obitelj pa mogu planirati proširenje. Slobodni Lavovi mogu ući u vezu s osobom koju već poznaju od ranije. Kada je zdravlje u pitanju ono je dosta dobro s lijepim priljevom energije.


DJEVICA


Drage Djevice, kod vas su moguća poslovna neslaganja u timu ili s kolegama, jer se vaš rad i trud ne cijeni dovoljno. Mnoge Djevice kreću s dokazivanjem koliko njihov rad vrijedi i kako nije adekvatno plaćena. Što se tiče financija nikako se ne preporučuje da trošite novac na nebitne stvari, jer može biti i nepredviđeni troškova i da vam novaca nedostaje.


Emotivno, planete vam nose lijepe trenutke s partnerom što god da planirali ili radili. Uživajte u filmovima, šetnjama, kuhanju i spremanju raznih ukusnih jela. Sada će vam sve to goditi, jer vam je nedostajalo. Partner unosi u vašu zajednicu neke novine pa vam neće biti dosadno.


Učinite i vi nešto da vaš odnos i ostane lijep i kvalitetan. Slobodne osobe mogu upoznati partnera preko prijatelja. Kada je zdravlje u pitanju podižite imunitet i pijte suplemente.


VAGA


Drage Vage, kako vaše mišljenje i ideje mnogi poštuju i cijene onda vi u ovom mjesecu možete postići poslovni uspjeh koji već od ranije očekujete. Vi blistate u timu ili grupi pa imate povod i za čast kada je uspjeh u pitanju. Svi znaju koliko vi truda ulažete da bi sve bilo dobro i uspješno. Nastavite i dalje tim tempom pa nema brige ni za financije iako predstoje veći troškovi u siječnju/januaru.


Emotivno, na samom početku mjeseca može doći do prekretnica u emotivnim odnosima pa ako ste zauzeti vi iskreno iznosite partneru nezadovoljstvo. Želite da se vaš odnos promijeni i da uživate s partnerom, a ne da vam odnosi budu toksični. Slobodne Vage koje imaju poznanstvo od ranije mogu ući u vezu s osobom i zaljubiti se. Kada je zdravlje u pitanju – provjerite vid.


ŠKORPION


Dragi Škorpioni, vi koji nemate posao ili imate, a niste zadovoljni, sada možete u ovom mjesecu imati više ponuda pa i da birate što ćete raditi. Neke nove mogućnosti su na pomolu pa dobro zamislite što ćete odabrati. Nemojte da vam samo novac bude vodilja, već birajte što volite raditi, da vam ne dosadi.


Pojedine osobe mogu i napredovati u postojećem poslu pa možete imati jedan od boljih mjeseci za poslovni uspjeh. Emotivno, kod vas je nedostatak obiteljskih okupljanja pa je moguće da to nadoknadite u ovom mjesecu. Mnogi zauzeti Škorpioni provode lijepe trenutke s partnerom, gdje se osjećaju voljeno pa imate snage i volje da se borite za vašu zajednicu i obitelj. Slobodni Škorpioni ostavljaju prošlost iza sebe i počinju se družiti, gdje upoznaju srodnu dušu. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte se prehlade, sinusi su osjetljivi.


STRIJELAC


Dragi Strijelci, vi ovaj mjesec pravite planove što i kako dalje s karijerom. Moguće su dvije velike poslovne prilike pa dobro razradite plan i ne ispuštajte priliku. Strijelci studenti ili oni koji idu na neki tečaj sada imaju sreće i uspjeha s učenjem. Pojedine osobe mogu mijenjati mjesto stanovanja.  Kako su na samom početku godine povećani troškovi onda treba štedjeti novac.


Emotivno, ako imate partnera moguće su neke nesuglasice pa ipak vi možete poželjeti da se posvetite sebi i da radite na sebi učeći, čitajući i na kraju uspijevate da odnos s partnerom dovedete u harmoniju. Vi ne brinete oko rasprava jer znate da su one prolaznog karaktera. Obiteljsko i prijateljsko okupljanje vam može izuzetno odgovarati. Kada je zdravlje u pitanju dosta ste jaki i zdravi.


JARAC


Dragi Jarci, vi ste preambiciozni i radite punom parom, a sada je vrijeme da malo usporite i da se odmorite. Mnogi poslovi se pokreću od 20.01. kada opet krećete punom parom naprijed. Prava je prilika za sve vas da radite s inozemstvom. Sve što se radi preko interneta sada trebate pokrenuti ako već niste. Neke nove opcije se mogu nuditi što treba prihvatiti.


Uglavnom, vaši poslovi trebaju biti vezani za internet i inozemstvo u narednoj godini, jer je vaš vladar u Vodenjaku udružen s Jupiterom. Emotivno, popravlja se komunikacija i lijepi odnosi s partnerom. Ipak, što je izgledalo kao beznadan slučaj sada se mijenja i razrješava i vi s vašim partnerom uživate.


Bitno je i s vaše strane da pružite partneru pažnju i podršku, razumijevanje da bi krenuli u budućnost. Ako ste imali krizu u braku ili vezi treba sve otpustiti i nadvladati.  Razmislite i o prijateljima koje ste zapostavili, a da se niste ni posvetili druženju. Kada je zdravlje u pitanju pazite na hranu.


VODENJAK


Dragi Vodenjaci, kod vas su ušle dvije bitne planete – Jupiter i Saturn i vi bi mogli imati dosta aktivnosti u narednom periodu mada prvi dio siječnja/januara može biti dosta usporen kada je posao u pitanju. Ako nemate dovoljno posla vi tražite i dodatni posao da bi mogli izaći na kraj s nedostatkom financija za uvećane troškove.


Bitno je da ustrajete na već postojećem poslu i da ga zadržite. Pojedini Vodenjaci mogu dobiti neki novac neočekivano. Emotivno je dosta turbulentno s partnerom, jer se svašta skupilo a i novac je u to uključen.


Pojedini Vodenjaci mogu imati i probleme u obiteljskim odnosima pa kada se sve skupi i partnersko nezadovoljstvo vi se osjećate nezadovoljno u svim životnim tokovima. Potrebno je da krenete od sebe i promjena na sebi. Slobodni Vodenjaci mogu upoznati interesantnu osobu. Kada je zdravlje u pitanju izbjegavajte stres i više se fizički aktivirajte.


RIBE


Drage Ribe, vi ste na prekretnici kada je posao u pitanju. Moguća je promjena posla ili da krenete raditi neki posao koji nije vaša struka skroz nešto novo. Pojedine Ribe se dobro osjećaju i pronalaze sebe i svoju svrhu na poslu pa neka tako i ostane.


Vama je bitno da imate svoje kreativnosti i da one budu prihvaćene od drugih. Mnoge Ribe će biti zadovoljne u ovom mjesecu i u poslu. Emotivno može biti turbulentno i neki brakovi ili veze se mogu završiti koje su bile krajem 2020. gotove. Okrenite se sebi, jer je nova godina i novi početci se trebaju pokrenuti, a sve što je loše neka ostane iza vas. Sve osobe koje vam stvaraju toksičnost sada trebaju ostati u prošlosti.


Stabilni partneri u vezi ili braku mogu uživati u svojoj obitelji i ljubavi. Slobodne Ribe trebaju ostati još slobodne i biti u društvu pažljivih osoba. Kada je zdravlje u pitanju pojačana osjetljivost može vam donijeti prehladu.


Sretna nam nova godina!
atma.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...