Doznajte kakva će prema numerologiji biti 2021. godina i što to za vas znači

 

numerologija-2021-godina

Odgovarajući broj godine određuje tijek godine u numerologiji. Izračunava se određivanjem zbroja brojeva u godini. Dakle, za 2021. godinu to je sljedeće: 2 + 0 + 2 + 1 = 5.


Ovaj broj sugerira uzbudljivu godinu s mnogo uspona i padova. Označava promjene i preokret. Stoga je 2021. savršeno vrijeme za isprobavanje novih stvari.


Preuzmi odgovornost za svoj život i budi otvorena za promjene. Međutim, najbolje je ne preuzimati nikakve dugoročne obveze, jer godina može prirediti mnoga neočekivana iznenađenja – pozitivna, ali i negativna. Nemoj si dopustiti da te preplave osjećaji, jer u 2021. godini ponekad ćeš imati osjećaj kao da gubiš kontrolu.


Ovo su preporuke i predviđanja koje ti daje numerologija za mjesece u 2021. godini.


Promjena i novi početak:

siječanj, ožujak, travanj, svibanj, kolovoz, rujan, prosinac


Potencijal za sukob:

ožujak, kolovoz, listopad


Mir, promišljanje:

veljača, svibanj, srpanj, studeni


Kreativnost, energija:

siječanj, ožujak, travanj, listopad, prosinac


Ljubav prema sebi, ljubav:

veljača, svibanj, lipanj, srpanj, rujan


Prema navedenom, trenutačno smo u razdoblju u kojem imaš priliku za promjenu i novi početak, možda je vrijeme da okreneš novi list i uđeš u neko novo razdoblje svog života. A potom nas u veljači čeka vrijeme za mir i promišljanje, odnosno razdoblje u kojem se treba fokusirati na sebe, na svoje unutarnje stanje te na svoje najbliže, odnose s obitelji i prijateljima. Nakon onakve prošle godine, zaslužili smo jednu mirniju i ljepšu 2021.

miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...