Modni trendovi koji će biti važni 2021. godine

 

fashion-fashion_week-fashion_2021-chlotes_for_spring-models-model-clothe-spring_fashion-fashion_advice

Kako bi bila u tijeku sa svim trendovima ove sezone, ne moraš nužno ići u shopping kupovati nove predmete, jer ovogodišnji must have zajamčeno je već u tvom ormaru.

 

Dakle, ove modne trendove već imaš kod kuće…


 1. Mini torbe

Mini torbe ostat će vrhunski modni dodatak i 2021. godine. Prošle godine, nošene na ramenu kao što je uobičajeno za torbice, ove godine sele se i nešto niže. Torbice vezane oko struka sada definitivno upadaju u oči.


2. Predimenzionirani sako

Ovaj komad odjeće nam je odani pratitelj dugi niz godina! Predimenzionirani sako možeš ponovno izvući iz ormara i obavezan je, osobito ljeti. Kad si odjevena u plemeniti jednobojni izgled te u nježnim tonovima, oversized sako izgleda lagano i lepršavo.

 

3. Bermude

Kratke hlače bile su klasičan i elegantan IT-komad 2020. godine. Mnoge modne marke imale su ih i u varijanti odijela - bermude + sako od istog materijala. Sada se predstavljaju u sportskoj verziji i dolaze u popularnom traperu. Uskim trapericama koje više ne nosimo možemo udahnuti novi život i brzo ih skratiti kako bismo si napravile bermude.

 

4. Trenirka

Popularnost sportske odjeće se nastavlja! Ležerne kombinacije trenirki i džempera te trenirki i kaputa postale su jedan od najpopularnijih izgleda uličnog stila. Ova sezona je sve ili ništa, jer se trend lagano mijenja u još sportskiji. To znači sljedeće: sportski od glave do pete. Što je odjeća više chill i cool, to bolje.

 

5. Pleteni prsluk

Kontroverzni pleteni prsluk na scenu je stupio ove jeseni i također će biti popularan 2021. godine. Ove godine je takozvani „pulunder“ izrađen za ured i stiliziran u kombinaciji uzoraka. Ovdje je najvažnija sljedeće: kako bi izgled i dalje izgledao sofisticirano, ispod je neophodno nositi košulju neutralne boje.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!