New York u prazničnom duhu: Gwen Stefani “ukrala” pažnju u Rockefeller centru

 

New_York-praznik-Gwen_Stefani-Rockefeller-božić-blagdani

U slavnom Rockefeller centru u New Yorku postavljeno je božićno drvce, a bit će otvoreno i poznato klizalište ispred tog centra uprkos pandemiji.


Paljenje rasvjete u ovom dijelu New Yorka događaj je koji svake godine privlači najviše ljudi, a među njima je ove godine i slavna pjevačica Gwen Stefani koja nije propustila ovu tradiciju. Da pjevačica itekako osjeća prazničnu atmosferu pokazala je i svojim stajlingom kojim je privukla pažnju prisutnih.


Nosila je kariranu dugu suknju i i iste boje, crvene i bijele, grudnjak. Ovom kombinacijom istaknula je trbušne mišiće na kojima je 51-godišnja pjevačica vrijedno radila.


Stefani je ranije kazala da voli ići u teretanu, a koliko naporno je vježbala, pokazuje rezultat. Mnogi joj poručuju da ima liniju na kojoj joj zavide.

New_York-praznik-Gwen_Stefani-Rockefeller-božić-blagdani

“Ranije sam probala jogu i pilates, ali jednostavno više volim fitnes treninge. Volim da radim čučnjeve i iskorake i lagane utege. Radim taman toliko da se moje tijelo osjeća dobro”, kazala je svojevremeno Stefani.


U međuvremenu je nekoliko evropskih gradova otkazalo božićne sajmove, među kojima su oni poznati u Pragu, Nuernbergu i Strasbourgu.
zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...