Ovih 5 znakova Zodijaka i najmanja sitnica može izbaciti iz takta, žustro će se raspravljati čak i kada nisu u pravu

 

Horoskop-horoskopski_znakovi-osobina-svađa-svađalice-zodijak

Malo tko voli svađanje, no osobe rođene u pojedinim znakovima Zodijaka u tome su pravi maheri. Iako možda nisu temperamentne naravi, kada ih izbacite iz takta ili im zaprijetite, u trenu će započeti žustru svađu kako bi dokazali da su u pravu (čak i onda kada nisu!). U nastavku doznajte kojih pet horoskopskih znakova najčešće započinju svađu i u situacijama kad za tim nema potrebe…


Neke osobe naprosto ne mogu odoljeti da ne započnu svađu čak i zbog najmanje sitnice koja ih je izbacila iz takta, a u tome veliku ulogu igra horoskopski znak u kojem su rođene. Za razliku od većine znakova Zodijaka, koje odlikuje diplomatski pristup problemima i miroljubiva narav, njih pet radije će se posvađati nego riješiti stvari mirnim putem, čak i onda kada nisu u pravu. U nastavku doznajte o kojim je horoskopskim znakovima riječ.


Ovan


Ovnove odlikuje ratobornost, impulzivnost i temperamentna narav. Lako ih je izbaciti uz takta, stoga morate biti oprezni kada im se obraćate, jer nikada ne znate kada će im ‘prekipjeti’. Kada se naljute, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka to će vam jasno i pokazati, a pritom neće birati riječi. S obzirom na to da uglavnom prvi započinju svađu, Ovnovi iz nje gotovo uvijek izlaze kao pobjednici.


Bik


Osobe rođene u znaku Bika rijetko pristaju na kompromise te agresivno pristupaju svemu što im nije po volji. Ne odgovara im kada se netko ne slaže s njihovim stavovima i mišljenjem pa jedna kriva rečenica može u trenu postati razlog velike svađe. Bikovi su poznati kao vrlo strastvene osobe, a ta osobina posebno se ističe kada se svađaju. Jednom kada ih razljutite, mogli bi se svađati danima. Čak i kada su u krivu, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka to neće priznati.


Blizanac


Blizanci vole da je uvijek sve po njihovom, a kada ih netko u tome spriječi, neće samo sjediti prekriženih ruku, nego će se odmah posvađati. Osobe rođene u znaku Blizanaca preferiraju argumentiranu raspravu jer su riječi njihovo najsnažnije i najbrutalnije oružje. Blizanci mogu biti vrlo nepredvidivi kada se svađaju pa je teško znati kako će reagirati na određene stvari. Iako se doimaju smirenima, kada ih isprovocirate, postaju agresivni i ‘otrovni’ jer se tada budi njihova druga strana.

Horoskop-horoskopski_znakovi-osobina-svađa-svađalice-zodijak

Lav


Lavovi su vrlo ponosne osobe i uvijek se trude razmišljati pozitivno, ali ako čuju da o njima pričate negativne stvari ili im pak zaprijetite, ego će im narasti i jako će se razljutiti. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku ne vole kada ih netko vrijeđa ili im prijeti pa neće imati milosti kada se nađu u takvoj situaciji. Lavovi imaju snažan karakter i generalno se dobro slažu sa svima, no ako ih nešto uzruja, u trenu će započeti svađu. Dobra stvar je to što ih je lako umiriti, stoga svađa neće trajati dugo, ali bi mogla biti intenzivna.


Škorpion


Iako nisu agresivne naravi, Škorpioni će se razljutiti kada se osjete povrijeđenima, a tada mogu postati nasilni. Vikat će, bacati stvari i udarati šakom od zid, samo kako bi izbacili bijes i pokazali vam koliko su ljuti. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka nije tako lako uzrujati, ali ako vam to pođe za rukom, odmah će započeti svađu a nije rijetkost da se dodirnu nekih situacija iz prošlosti za koje vas i dalje smatraju krivima.
coverstyle.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...