Odlični savjeti uz koje ćeš moći i zimi uživati u svom balkonu

 


U zimi ne idemo baš često na balkon. Najviše minutu do dvije, jer brzo nam postane hladno za noge i ruke. Međutim, ove zime ćemo očito provoditi više vremena kod kuće pa ne bi bilo loše osposobiti balkon kako bismo mogle uživati na njemu. S nekoliko jednostavnih trikova će ti balkon i po zimi postati tvoja druga dnevna soba.


1. Pokrivači i jastuci za fini ugođaj

Udisati svježi zrak i u hladnom godišnjem dobu je super – ako ti nije hladno za tijelo. Kako bi bilo s nekoliko cool jastuka i pokrivača? Osim što izgledaju lijepo i ukrasit će balkon, dat će ti potrebnu toplinu. Postoje posebni prekrivači i jastuci za zimu koji će biti lijepi i funkcionalni.

 

2. Mali grijač za hladne noge

Nije baš uvijek jednostavno izdržati hladnoću na balkonu samo s jastucima i pokrivačima. Međutim, mali grijač koji ispuhuje vrući zrak može ti itekako pomoći. Ponuda i raspon cijena su veliki…


3. Cool rasvjeta u sumrak

Kad se fino smjestiš vani i bude ti ugodno toplo, još moraš riješiti i tamu. Naime, poznato je da su zimi dani kraći, odnosno noć brzo pada. Ali, zato postoje cool rasvjetna tijela na solarni pogon…

 

4. Biljke za pravu atmosferu

Još mora biti i fina atmosfera kako bi provodila ugodno vrijeme na balkonu. Kako bi bilo da balkon ukrasiš s nekoliko lijepih biljaka koje su otporne na zimu? Naime, te će biljke unijeti malo života u tmurne zimske dane te će se pobrinuti za dobro raspoloženje. Jedna varijanta bila bi klasična lavanda. Donijet će lijepu boju na balkon, a lako se uzgaja i njeguje.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!