Nakon šest godina Dino Merlin objavio singl i spot “Mi”!

 

dino-merlin-muzika-singl

Nakon šest godina legendarni Dino Merlin objavio je novu pjesmu “Mi”. Ovo je prvi singl sa predstojećeg, 12. po redu albuma sarajevskog kantautora. Videospot u čijoj su realizaciji učestvovali umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni rediteljicom umjetničkog imena KUKLA, sniman je u Porto Montenegru.


Poznati muzičar je započeo saradnju sa poznatim bh. modnim dizajnerom Markom Feherom, te Dino u novom video spotu nosi i modne kreacije ovog mladog dizajnera, koji je ostvario internacionalni uspjeh.


Videospot za novi singl je sniman u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, te prvom One&Only resortu u Evropi, koji se otvara u proljeće 2021. godine.


“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. ‘Mi’, najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti ‘Mi’, jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas”, kaže Dino Merlin.


“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra”


Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku saradnju.


Muziku za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. ultra.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO