Ove riječi Odri Hepbern svaka žena mora da zna napamet….

 

MUDROSTI-ODRI_HEPBERN

Mudrost za sva vremena


Ako vam treba ruka pomoći, znajte: imate svoju. Kako stariš, shvataš da imaš dvije ruke: jednu da pomogneš sebi, a drugu da pomogneš drugima.


Da bi vam usne bile lijepe – govorite samo lijepe riječi. Da bi vam oči bile lijepe, tražite samo dobro kod ljudi. Za vitku figuru – dijelite hranu sa gladnima. Da bi vam kosa bila lijepa – pustite je da se dijete njome igra svaki dan. Da biste imali pravilno držanje, zamislite da nikad ne šetate sami.


Ljepota žene nije u haljini, obliku tijela ili kosi. Ona je u sjaju u očima. Na kraju krajeva, oči su vrata ka srcu, gdje živi ljubav.


Ljudima je potrebno više ohrabrivanja, opraštanja. Nikad nikoga ne odbacujte tek tako.


Volim ljude koji me nasmiju. Zaista mislim da je smijeh ono što najviše volim, liječi mnoge bolesti. Možda je ovo najvažnija stvar u čovjeku.


Vjerujem da su srećne djevojke najljepše. Vjerujem da je najbolji način zasagorjevanje kalorija – smijeh. Vjerujem da će sutra biti novi dan i vjerujem u čuda… Ja sam srećna žena.


Seksualnost je nešto što se krije u ženi. Seksualost se podrazumjeva, a ne javno pokazuje. Ne mogu da se pohvalim oblinama poput Sofije Loren, ali seksualnost se ne odnosi samo na volumen tela. Ne treba mi spavaća soba da bih dokazala ženstvenost. Mogu da budem seksi dok berem jabuke po kišnom danu!
zenskikutak.rs

Budi najbolja verzija sebe !!!