Evo šta nam donosi oktobarski mlad mjesec

mlad-mjesec-oktobar-vaga
Mlad Mjesec je 16. oktobra supermjesec i prolazi kroz znak ravnoteže — Vage.


Vaga je znak balansa, pravde i velikih odluka, a kada se spoji sa mladim Mjesecom donosi jednu sasvim jedinstvenu i novu energiju.


Supermjesec donosi pojačanu lunarnu energiju. Kao kada se na tamnom mjestu pojavi svijetla iskra, kao mlad Mjesec koji će zasijati, tako će se i u vašem životu pojaviti i novo duhovno buđenje.


Ipak, ovaj mladi Mjesec može da nas uznemiri i stvori neke probleme ili da na površinu našeg srca iznese neku bol. Moguće je da ćemo se osjećati pomalo teško, zbunjeno i letargično.


Energija Vage takođe može osvijetliti vašu ljubavnu vezu i otkriti nam gdje stvari mogu biti van ravnoteže.


Ako ste previše brinuli o drugima, a zanemarili sebe — ovaj mlad Mjesec će vam možda pomoći da se vratite sebi i spoznate neke nove horizonte.


Mlad Mjesec nas poziva da se vratimo sebi, da izađemo iz osjećaja srama i krivice.


Ako imate problema u emotivnim odnosima, sačekajte da se prašina slegne, a zatim preuzmite novu strategiju.


Ne osjećajte se kao da sve to morate da uradite u jednom potezu, jer ovaj mlad Mjesec zahtijeva strpljenje, razmišljanje i unutrašnji mir.

 

Nove ljubavi, lijepa poznanstva i druženje sa prijateljima može ublažiti neprijatna osjećanja i negativne vibracije retrogradnih planeta.


Mlad Mjesec uvek signalizuje nove početke, ali možemo osjetiti sve veću zbunjenost oko toga kako ići naprijed.


Ova zabuna pojačana je činjenicom da su i Mars i Merkur u retrogradnom stanju u vrijeme mladog Mjeseca.


Imati obje ove planete u retrogradnom položaju istovremeno predstavlja izazovnu kombinaciju i može nam stvoriti osjećaj kao da preduzimamo korake unazad, a ne naprijed!


To takođe može doprinijeti lošim komunikacijama, pa imajte na umu ovo ako vam je potreban važan razgovor.


Iako vam se ovaj mlad Mjesec čini ako izazovan aspekt, znajte da je moćan i podstiče vas na duhovno buđenje i intuitivan rad.


Ako se možete otvoriti za njegovu energiju, možda ćete dobiti neke nove duhovne uvide i razumjevanja. Možda ćete čak otkriti i kako da se povežete sa svojim duhovnim vodičima.


Drugi način na koji možemo usmjeriti ovu energiju su kreativni projekti — posebno oni koji zahtjevaju da nešto napravimo svojim rukama.


Oktobarski mladi mjesec je moćan, zato budite nježni prema sebi i imajte na umu da najcrnje noći često vode u vedrija jutra. 
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...