Naomi Campbell mora na sud, tužio je bivši dečko Vladislav Doronin


Naomi-Campbell
Manekenka Naomi Campbell morat će na sud, jer ju je tužio bivši dečko, ruski biznismen Vladislav Doronin.

Razlog tužbe je velika svota novca koji je Vladislav posudio manekenki dok su bili u vezi, a ona mu navodno taj novac nije vratila.

Riječ je o milionskoj tužbi u kojoj Vladislav tvrdi da mu Naomi odbija vratiti novac, a tačan iznos za sada nije poznat.

Ruski biznismen tvrdi kako osim novca, Naomi ne želi vratiti i neke njegove stvari čija je vrijednost oko tri miliona dolara. Doronin je svoje bogatstvo sagradio na nekretninama, a danas je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa. Nije poznat razlog zbog kojeg nakon sedam godina Doronin traži svoj novac i dragocjenosti.

Vladislav i manekenka su u vezi bili od 2008. do 2013. godine. Tada ju je obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj.

O novonastaloj situaciji manekenka se još nije oglasila u medijima. No, ovo nije prvi put da se našla u centru skandala. Iza sebe ima nekoliko incidenata, između ostalog i napad na paparazza koji ju je pokušao snimiti dok se na Siciliji odmarala s Doroninom. Udarila ga je torbicom po glavi, ogrebala mu oko, zbog čega je uvjetno bila osuđena na šest mjeseci zatvora.
zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...