Kako da čak i nakon ljeta kožu učinite preplanulom i blistavom

 

preplanula-blistava-njega-kože-ljeto
Hidratizirajte kožu hidratantnim kremama za lice te losionima za tijelo i balzamima.
 
Jedna od najboljih stvari kod odlaska na odmor, osim dobrih uspomena i Instagram snimaka – je sjaj.
 
Taj brončani ten uvijek daje lijep izgled koži i jedan od najboljih načina da svojim prijateljima pokažete koliko ste bili na odmoru. No, i dalje možete održati sjaj kože i nakon odmora bez da izađete izvan svoje kuće.
 
Naravno, uz malu pomoć omiljenih proizvoda za njegu kože i šminke. Pritom, nećete se morati izlagati niti jednoj UV zraci, piše Hello Giggles.
 
Prvo, lagani piling
 
Piling je brzo rješenje za izlječenje kože koja izgleda suho. Slojevi mrtve kože ono su što vaše lice čini beživotnim, pa ćete poželjeti lagano pilingirati svakih nekoliko dana kako biste održali put blistavom.
 
Uvijek je dobro nanijeti dvije do tri kapi seruma i umasiram u kožu. Sastojci koji uključuju glikolnu kiselinu, hijaluronsku kiselinu i mikro-piling lipo-hidroksi kiselinu izvrsni su za sve tipove kože kako bi uklonili mrtve stanice i učinili kožu svježom.
 
Hidratizacija
Hidratizirajte kožu hidratantnim kremama za lice te losionima za tijelo i balzamima.
 
U toplijim mjesecima želite iskusiti ljetni sjaj. Teško je izgledati sjajno sa isušenom kožom lica pa se stručnjaci slažu da je intenzivna njega i hidratacija kože ključna. Glavni sastojak za posvjetljivanje je vitamin C. Gel kreme će vam pružiti sjaj i pune su antioksidansa koji izravno ciljaju na blistavost.
 
Korektor u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom za hidrataciju i kofein za uklanjanje podočnjaka pružit će vam prirodan izgled.
 
Na tijelo nanesite hidratantnu kremu za tijelo s uljima za tijelo, balzamima i sjajevima koji stvaraju dekadentni sjaj nalik na staklo.
 
Malo kreme za samotamnjenje može učiniti čuda
 
Suprotno uvriježenom mišljenju, dobra krema za samotamnjenjeneće vam izgledati prugasto ili s kožom boje Cheeto (uz to je izvrstan način za suprotstavljanje linijama maske na licu).
 
“Najbolji su self-tans oni za koje ne možete znati da nije od sunca. Prvo zakrpite područje ako ste ikad u nedoumici“, kaže Evans i dodaje: “Preporučujem upotrebu samotamnjivača posebno razvijenog za lice koji sadrži blagodati njege kože i razvija se u savršeni sjaj koji je prilagođen vama.”
 
Ako nemate zasebno sredstvo za samotamnjenje lica, možete dodati i nekoliko kapi kreme za samotamnjenje za tijelo u svoju omiljenu hidratantnu kremu ili noćnu kremu. Pomiješajte zajedno na dlanu ili možete nanijeti četkom za šminkanje ili spužvom, ako želite i nanesite izravno na lice, pazeći da su pokrivena sva područja lica i vrata. Nanesite neposredno prije odlaska u krevet da biste se ujutro probudili sa sjajem.
 
Nanesite highlighter strateški
 
Nikad ne podcjenjujte snagu strateški nanešenog  highlightera. Prije nanošenja tekuće ili kremaste podloge dodajte malu količinu tekućeg ili praškastog highlightera na jagodice, odnosno gornje kosti obraza i most na nosu. Ako želite ići do kraja, highlighter možete primijeniti i na ostatak tijela.
 
Konturiranje
 
Konturirajte lice podlogom koja je za tri nijanse tamnija od tona vaše kože. To će dati iluziju preplanulosti. Jednom kad nanesete podlogu, upotrijebite brončani puder ili puder za lice koji je za tri nijanse tamniji na područjima koja želite konturirati.
 
Pojačavajte bronzer između dekoltea i preko područja grudi, ispod linije čeljusti kako bi se definiralo te na unutarnjoj i vanjskoj strani bedara.
Sad kad imate sve upute, iskoristite ih s vašim omiljenim proizvodima i uživajte u svom divnom izgledu kože koja privlači poglede.
novilist.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...