Jednostavnih 12 načina za savršen izgled svakoga dana


DOBAR_IZGLED-HIDRATACIJA-NJEGA-TIJELA-VJEŽBANJE-BEAUTY-BODY-WELLNESS
Istina je, kada izgledamo dobro, osjećamo se dobro i imamo više samopouzdanja. Donosimo 12 jednostavnih načina kako da to postignete svaki dan

Nije loša stvar željeti izgledati dobro svaki dan. To vas ne čini manje dobrom osobom. Zapravo vas može učiniti boljom osobom. Kada se osjećate dobro u svom tijelu, kada ste sigurni u ono što nosite, otvoreniji ste za stvari i pristupe u životu sa drugačijim stavom. Spremni ste upoznati bilo koga bez da se osjećate nesigurno zbog svog izgleda. Htjeli to priznati ili ne, mi zaslužujemo samo najbolje. Zaslužujemo izgledati najbolje što možemo svaki dan.

Evo 12 jednostavnih načina kako da izgledate dobro svaki dan (čak i kada ne napuštate kuću).

PROBUDITE SE MALO RANIJE
Čak i ako se radi o samo 15 minuta, za to vrijeme možete učiniti puno. U mogućnosti ste brzo se istuširati, oprati zube, našminkati se i obući.

MALI NAPORI
Da biste izgledali dobro, svaki dan uložite malo napora. Nemojte postati nemarni i zaboraviti oprati rublje ili ispeglati haljinu, samo zato jer vam se to u tom trenutku ne da. To je tako mali čin, a doprinosi tome da izgledate lijepo i uredno.

REDOVNO HIDRATIZIRAJTE KOŽU
Otkrijte koja vam hidratantna krema najbolje djeluje i nanosite je na lice, vrat i dekolte. Ne zaboravite nakon tuširanja staviti losion za tijelo (ili kokosovo ulje) i redovno koristite kremu za ruke.

VJEŽBAJTE
Zbog vježbe ćete se osjećati dobro, izgubiti suvišne kilograme, a pomoći će i u boljoj cirkulaciji krvi, tako da vitalni organi, poput vaše kože, brže dobijaju svježe hranjive sastojke. Tjelovježba također pomaže da se vaše držanje poboljša, izgledate budnije i osjećate se sretnije, zbog čega automatski izgledate bolje.

UREDITE KOSU
Očito je da ne morate prati kosu svaki dan ili praviti komplikovane frizure svaki dan. Ali svako malo možete urediti svoju kosu. Čak i kada nosite obične traperice i majicu i imate vrlo malo ili nimalo šminke, sa uređenom kosom izgledat ćete i osjećati se odlično.

UREDITE NOKTE
Opet, ne trebate raditi ništa posebno, dovoljno je samo da ih isturpijate i nalakirate, barem bezbojnim lakom za nokte. Pazite da vaši nokti uvijek budu uredni i čisti i da imaju oblik.

JEDITE ZDRAVO
Kada jedete zdravo, naročito više voća i povrća, vaša koža izgleda puno bolje i možete lakše kontrolirati svoju težinu.

IDITE RANO U KREVET I SPAVAJTE DOVOLJNO
Iako ćete ustati ranije, to nije dovoljno za dobar izgled. Za njega je ključno da idete ranije u krevet. Dajte prioritet spavanju. Riješit ćete se želje za hranom, lošeg raspoloženja i vrećica s podočnjacima.

PIJTE DOVOLJNO VODE
Ako unosite dovoljno vode, vaša će koža izgledati punašno i mlado, a taj trik djeluje odmah. Kokosova voda, na primjer, sinonim je za odličnu hidrataciju cijelog organizma.

STAVLJAJTE MANJE ŠMINKE
Ne trebate stavljati mnogo šminke da biste svaki dan izgledali dobro, ali maskara i malo ruža mogu vam puno pomoći. Prirodni izgled je uvijek najbolji.

NOSITE ODJEĆU U KOJOJ SE OSJEĆATE DOBRO
Ne morate nositi usku haljinu i visoke potpetice da biste dobro izgledali, pogotovo ako se ne osjećate samopouzdano noseći tu odjeću. Možete odjenuti traperice, bijelu majicu i ravne cipele i izgledati nevjerovatno. Nosite samo ono što vam odgovara i u čemu se osjećate lijepo i ugodno.

VIŠE SE SMIJEŠITE
Uz sve ovo, ne zaboravite se češće smiješiti, jer kada se osjećate sretno, i drugima izgledate pristupačnije i privlačnije.
soeursmagazine.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...