5 romantičnih ideja za savršeni spoj u jesen

romanticne_ideje_za_spoj-savrseni_spoj-jesen-romanticna_jesen-autumn-fall-autumn_love-romance-date_in_autumn-love-most_romantic_thing_on_the_world

Premda su temperature u jesen nešto niže, dani kraći, a kiša češća, to ne znači da treba prekrižiti romantičan spoj. S ovih pet ideja možeš se i u jesen jako vruće zaljubiti.

1. Jesenska šetnja s domaćim punčem
Ima li nešto romantičnije od šetnje po jesenskom svjetlu kroz zlatnožuto lišće dok se držite za ruke? Kako vam ipak ne bilo previše hladno za prste, možete ih ugrijati sa šalicom toplog punča kojeg ste prije toga sami spravili. Tako ćete zapravo imati dva spoja te dovoljno vremena da se upoznate.


View this post on Instagram

A post shared by Ernährung & Lebensmittel (@edeka_koch_erfurt) on
2. Zajedničko kuhanje
Spoj u kuhinji je često podcijenjen. Naime, pri zajedničkom kuhanju možete puno toga otkriti o ukusima i željama partnera, ali i općenito puno toga jedno o drugome. Osim toga, zajedničko kušanje je jako romantično i dobar je uvod u vruće poljupce.

3. Rezbarenje bundeva
Jesen je vrijeme bundeva. Ovo povrće ne izgleda baš jako romantično, a kad se izrezbari za Noć vještica izgleda čak i strašno. Međutim, zajedničko dubljenje i rezanje bundeva može biti sjajan spoj. Možete oboje biti kreativni, a nakon toga uživati uz svjetlo svijeća iz bundeva i čašu finog vina.

4. Bouldering
Za vrijeme niskih temperatura idealno je vrijeme da isprobaš neki sport u dvorani. Što misliš o boulderingu? Neobičan sport, a riječ je o penjanju po umjetnim stijenama. To doista može biti vrlo zabavno.View this post on Instagram

A post shared by HikersThessaloniki (@hikers_thessaloniki) on


5. Piknik u zatvorenom
Ako je već previše hladno sjediti predugo na svježem zraku, to ne znači da se moraš odreći romantičnog piknika. Zabavu na dekici unesi unutra. Jednostavno raširi deku u sobi ispred prozora te uživajte i pogledu iz toplog stana. Veliki plus: piće je hladno pošto ti je hladnjak nadohvat ruke, a i ne moraš nositi hranu sa sobom – sve je u blizini.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!