Monica Bellucci u haljini koja ovog ljeta nema konkurenciju

 


Monica Bellucci nalazi se na odmoru u Grčkoj. Destinacija talijanske dive trenutno je grčki otok Paros na kojem uživa u društvu prijatelja.

 

Kako i priliči opuštenom ljetnom odmoru, odjevne kombinacije u kojima obilazi otok te odlazi na kupanje ili u restorane vrlo su ležerne.



Već smo je imali prilike vidjeti u pomalo romantičnoj haljini s točkastim uzorkom, a sada je pokazala da je u kofer spakirala i najpoželjniji ovoljetni model.

 

To je haljina s tropskim uzorkom čiju su popularnost najavili naši susjedi Talijani najavili 2019. godine na Milanskom tjednu mode.

 

Modna kuća Versace najavila je popularnost tropskog uzorka u velikom stilu - poslavši niz pistu neponovljivu Jennifer Lopez u novoj verziji slavne haljine s dodjele Grammyja 2000. godine.


 

Tropski uzorak preplavio je njihovu kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine, baš kao i kolekciju modne kuće Dolce & Gabbana za istu sezonu.

 

Nije mu odoljela ni predivna Monica koja je uz svoju dugačku lepršavu haljinu ukrašenu tropskim motivima nosila natikače s platformom.


zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!