Svestran ljetni top iz Zare koji se može nositi i tijekom ostatka godine


Kraljica_Letizia-Letizia_Ortiz-spnish_queen-journalist-spain-barcelona-real-madrid

U sklopu turneje po autonomnim španjolskim zajednicama kraljica Letizia i kralj Felipe VI. posjetili su regiju Murcia.

Kraljevski par posljednjih je tjedana posjetio brojne regije u svojoj zemlji u želji da provjere kako teče društveni i ekonomski oporavak nakon popuštanja mjera uvedenih zbog pandemije koronavirusa.


Kad su stigli na svoje novo odredište, prvo su se uputili na jednu farmu voća i povrća, a zatim i u Biomedicinski istraživački institut, gdje su sa stručnjacima razgovarali o napretku u pronalasku lijeka i terapije protiv bolesti COVID-19 koju uzrokuje koronavirus.

Za obilazak lokacija Letizia je opet odabrala vrlo elegantnu, ali prije svega udobnu kombinaciju. Zapravo se radi o reprizi izdanja koje je 2018. godine nosila na Haitiju.

Romantičnu suknju brenda Matitos Girasol s cvjetnim uzorkom kombinirala je s bijelim lanenim topom brenda Zara, a umjesto štikli koje je obula na Haitiju ovaj put nosila je svoje omiljene ljetne sandale – espadrile.

Jednostavan bijeli top zaslužuje mjesto u ormaru svih dama koje vole neutralne svevremenske komade. Kraljičin model napravljen je od lana pa je idealan za ljeto, ali može se bez problema nositi i tijekom ostatka godine u kombinaciji s sakoima, blejzerima, vesticama ili kardiganima.

zadovoljna.dnevnik.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!