"Šeherzadu" vrijeđaju zbog izgleda nakon trudnoće... Glumica poslala jasan odgovor!


turska-glumica-Berguzar_Korel-šeherzada-1001-noć
Poznata turska glumica Berguzar Korel u društvu obitelji i bliskih prijatelja uživa na odmoru uz more. Kako to obično biva, boravak na plaži uključuje i nošenje kupaćeg kostima pa su fotografije glumice u istom dospjele i u turske medije. Nažalost, pojedini su mediji, baš kao i komentatori na društvenim mrežama, spomenute snimke iskoristili kako bi glumici spočitali njezin izgled, odnosno višak kilograma.

No, Berguzar nije željela da stavi ostanu na tome pa je kritičarima spremno odgovorila putem društvenih mreža. Tako je na svom Instagramu postavila tri fotografije na kojima spremno pozira u kupaćem. U prvom dijelu opisa koji je postavila uz fotografije glumica je direktno citirala navode iz turskih medija koje se bave njezinom težinom.
"Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjernom težinom! Napori da prekrije još uvijek vidljive posljedice trudnoće nisu uspjeli. Fotografije na kojima je privukla pažnju prekomjernom kilažom i celulitom su iznenađujuće. Oni koji su je imali priliku sresti na odmoru primijetili su kako nema ni traga od njenog starog izgleda", stoji u prenesenim citatima.

Glumica je poslala jasan odgovor
Na samom kraju objave glumica je istaknula vlastiti komentar na ove opaske te je napisala sljedeće: "Ove slike možete koristiti kao primjer šokantne promjene Berguzar Korel, koja je predmet ismijavanja i uvredljivih komentara na društvenim mrežama". Za kraj je svima poželjela ugodno ljeto. Glumičin odgovor oduševio je njezine pratitelje koje su joj proučili da se ne obazire na zle komentare.
Uživa u majčinstvu
Podsjetimo, Berguzar i njezin suprug Halit Ergenc u ožujku su po postali roditelji dječaka kojem su nadjenuli ime Han. Dolasku prinove u obitelji posebno se radovao njihov desetogodišnji sin Ali koji je s oduševljenjem prihvatio vijest o tome da će postati stariji brat. A kakav je život s trojicom muškaraca, glumica je nedavno otkrila turskim medijima kazavši sljedeće: "Činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voljeti čini da se osjećam divno. Učinit ću sve kao roditelj da moji sinovi izrastu u dobru osobu. Kako učim Alija, tako ću učiti i njegovog brata da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na spol, jezik, religiju, boju kože, seksualno opredjeljenje ili odjeću koju nose".
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...