Ovo su tri najljenija horoskopska znaka, jeste li i vi među njima?


horoskop-horoskopski_znakovi-ljenost
Svi se ponekad volimo izležavati i zaboraviti na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima.

Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom, a stranica YourTango piše da su ova tri znaka najljeniji u horoskopu.

1. Lav

Lavovi su kreativni, talentirani i vole biti u centru pozornosti, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspjeha. Lijenost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

2. Rakovi

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najljenije horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele mijenjati svijet, nisu baš skloni stvarno prionuti na posao kako bi to postigli. Tome vjerojatno doprinosi činjenica da se ne vole naći u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

3. Strijelci

Strijelcima je u životu najvažnija sloboda pa im točnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osjećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije rijetkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su ih na kraju spremni izvršiti.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...