Izgledaju senzacionalno: Frizer nagovorio žene da se prestanu farbati i prihvate svoje sede


Sve češće žene odbacuju boje za kosu koje moraju nanositi svaka tri tjedna kako bi prekrile sijedi izrast i odlučuju se za ponosno nošenje svojih znakova godina – a to ponekad izgleda ne samo dobro, već odlično

Sve je počelo pre tri godine. Žena je ušla u kalifornijski salon Jacka Martina te mu rekla kako boji kosu svake 3 do 4 nedelje te da joj je to dosadilo, posebno otkako je u penziji te je želela koristiti svoje vreme na uživanje u prirodi, a ne na uređivanje kose.

Jack Martin prihvatio je izazov i na kraju je odlučio ofarbati ju u srebrno, što je omogućilo njenim prirodno sedim nijansama da se odlično uklope kako rastu.

Martin je tu transformaciju objavio na Instagramu, a ljudi su to odmah primetili. Brojne žene su mu se javile sa sličnim zahtevima, dokazujući da sedo može izgledati prekrasno, posebno  ako frizer u tome malo pomogne. Pogledajte njegove radove koje objavljuje na Instagramu i Facebooku:






















zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...