Chic torbica u bijeloj boji koja će osvojiti baš sve!

fashion-fashion_week-fashion_news_and_trends-fashion_trends-most_popular_styles-style

Budući da su pred nama sve topliji dani, pravi je trenutak da u centar pažnje postavite svijetle tonove koji će divno naglasiti ljetnu opuštenost i fluidnost. Naime, bijela boja jedna je od onih koja baš nikad ne izlazi iz mode te uvijek izgleda jednako dobro i atraktivno. Upravo zato bijeli detalji su ovo ljeto 'must have', a mi smo pronašli brend koji krije najljepšu torbicu sezone!

Kao što smo spomenuli, ljetno vrijeme voli vedre boje koje se odlično kombiniraju u različitim prigodama, pa upravo zato, bijela torbica brenda The Sant u potpunosti odgovara svemu onom što želimo od ljetnih detalja. Model koji nam je zapeo za oko jest moderna interpretacija japanske kinchaku torbice koja je inače iznađena od tkanine, ali nešto kruća, The Sant varijanta, također vrlo dobro pomiruje tradicionalnu ideju sa suvremenom vizijom. Kao finalan rezultat predstavljena je torbica koja je vrlo neobičnog oblika, ali posjedne zanimljive detalje koje ju bez imalo razmišljanja čine posebnim i unikatnim modelom. Valja naglasiti kako je cijeli proces izrade ručni te objedinjuje najkvalitetnije i najfinije materijale koji odišu elegancijom i profinjenošću.


Kada govorimo o kombiniranju ovog modela, odlično pristaje dnevnim i večernjim prigodama. Prilikom dnevnih, predlažemo da se odlučite za prozračne maksi haljine ili omiljene kratke hlačice i ležerne bluze, dok večernje kombinacije vole nešto glamuroznije materijale i krojeve. Za koju god se varijantu odlučili, sigurni smo da će torbica cijeli styling podignuti na jednu posve novu razinu i inspirirati vas za daljnje osmišljavanja autentičnih modnih priča!

The Sant Neutral Kinchaku Piece
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!