3 najveća ljetna beauty trenda - jedan smo nekad jako voljeli, a sada je opet hit


girl-women-beauty-beauty_tips-trend-highlither-fashion-summer

Osim novih strujanja u modi i stiliziranju kose, ljetno razdoblje sa sobom donosi i nove trendove u svijetu njege i  ljepote. Vizažistica Sarah Tanno, čije usluge rado koristi i pjevačica Lady Gaga, otkrila je koja su to tri beauty trenda koja će dominirati u mjesecima pred nama.


1.Staklena koža
 Sjajna i njegovana koža omiljeni je ljetni trend! A njezin stakleni i zdravi izgled najbolje je postići tako što ćeš naglasak staviti na preparativne, a ne na dekorativne proizvode. Njegovanoj koži potrebni su samo bazični proizvodi poput laganog pudera ili tonirane kreme koji i korektora koji će prikriti nedostatke. Završni dodir dat će pravi highligter s kojim ćeš postići onaj željeni zdravi sjaj. Potpuno pokrivanje i teški make up ovog su ljeta zauzeli zadnji rad.

2. Grafičko oko
 Velike geometrijski snažno tušem iscrtane linije ponad kapaka najnoviji su beauty trend na društvenim mrežama. Poigravanje s tušem i kreiranje geometrijskih oblika nije samo po sebi novina, no ono što je ovoga puta drugačije jest korištenje snažnih i upečatljivih boja. "I dalje nanosim tuš na klasičan način, no razlika je što sada koristim onaj u zelenoj ili plavoj boji", istaknula je Tanno.

3. Sjajna usta
Posljednjih sezona na velika vrata svijeta ljepote vratila su se sjajila! A ovaj omiljeni beauty trend 90-ih rado ćemo nositi i ovoga ljeta. Najjednostavniji je to način za postizanje sočnih, zavodljivih i punih usana.

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!